3 grunde til at du når dine mål gennem sparring

Det kan ofte være svært at nå sine mål, hvis du føler, at du er helt alene. Ofte fokuseres der bare på, at man skal arbejde hårdt som selvstændig, og så skal det hele nok gå. Men hvis du arbejder hårdt i en forkert retning, kan det være  en god idé at få vendt dine tanker og idéer. Her er sparring et vigtigt element, som kan give dig mere succes med din forretning.

Det kan også være, at du pludselig sidder i en håbløs situation, hvor det ville rart med noget sparring. Det er nogle af grundene til, at jeg skabte Realiseringsmetoden. Jeg kunne se, at mange selvstændige har brug for professionel sparring. Nogle gange kan det være svært at få sparring fra ens omgangskreds.

En ting er i hvert fald helt sikkert. Du får masser ud af at have nogle at tale med. Her får du tre grunde til, at du får mere succes gennem sparring.

1. Andre har også problemer

Et af de helt store problemer for mange er, at de ofte føler, at der er noget galt med dem, hvis de oplever problemer som selvstændig. Det kan være, at du  har en periode, hvor tingene ikke helt går på den måde, som du havde håbet på.

Her har vi ofte en tendens til at tro, at der er noget galt med os. Det er dog noget, der kan ske for os alle sammen. For at komme videre er det en god idé med sparring.

På den måde finder du ud af, at dine problemer ofte ikke er særlig alvorlige, og der er gerne en løsning til at komme videre og fortsat tjene penge i din virksomhed.

2. Få gode idéer gennem sparring

Det sker til tider, at du sidder fast i gamle tanker og vaner. Her er sparring vigtigt.  I Realiseringsmetoden viser jeg dig en række ting, som jeg ved også vil virke i din virksomhed.

Jeg ved f.eks., hvordan du får flere Facebook likes, flere kunder osv. Det er ofte nogle rimelige simple ting, som du kan gøre, som du ikke lige har tænkt på.

Med sparring kommer du skridtet videre med din virksomhed, og du vil undre dig over, hvorfor du ikke implementerede de idéer for lang tid siden.

3. Du er ikke alene

Som selvstændig kan du nogen gange føle dig helt alene med regnskab, kunder osv. Der er masser af bolde, som du skal holde styr på som selvstændig.

Men du kan få hjælp til mange af disse ting. Ofte hjælper det at høre, hvordan andre arbejder med disse problemer. Der er altid hjælp at hente, da andre har oplevet samme problemer som dig. Det er en kæmpe fordel for dig, for det betyder, at løsningen på dine problemer findes derude.

I Realiseringsmetoden har jeg brugt mange timer med at afprøve en masse forskellige ting. Nogle ting har virket, og andre ting har ikke virket. Men alle disse ting har gjort, at du ikke behøver gå igennem samme proces som mig. For jeg deler selvfølgelig kun de råd, som jeg ved virker.

Husk på, at du ikke er alene. Der er masser af hjælp derude, hvis du blot er villig til at modtage sparring. Hvis du vil læse mere om Realiseringsmetoden, kan du læse mere her.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook