5 enkle trin til at få tid til at tjene flere penge

Har du ikke tid til at tjene flere penge?

Inden jeg gik på sommerferien lavede jeg en spørgeundersøgelse, hvor jeg blandt andet spurgte ind til, hvad den største udfordring i forhold til det at få succes som selvstændig var i målgruppen.

Og rigtig mange svarede: TID

Til min overraskelse var der også rigtig mange af deltagerne i undersøgelsen, der ikke havde onlineprodukter som en del af deres sortiment.

Og de to ting hænger sammen på flere måder.

Du skal afsætte tid til at designe, udvikle og skabe et onlineprodukt. Til gengæld kan du spare en masse tid, når onlineproduktet kører:

  • Onlineprodukter (som selvstudieforløb) kræver ikke, at du selv er fysisk tilstede
  • Onlineprodukter (som liveforløb) kræver ikke, at du skal bruge en masse tid på transport frem og tilbage
  • Onlineprodukter giver dig mulighed for at sælge til mange, UDEN at du skal arbejde flere timer

Jamen, jeg har ikke tid til at designe, udvikle og skabe onlineprodukter, tænker du måske…

Her får du 5 enkle trin til at få tid til at tjene flere penge:

  1. Strukturer din arbejdsuge: Jeg har nogle faste opgaver, der skal laves hver eneste uge. De opgaver fordeler jeg over ugens 5 dage, så jeg ved, at jeg får alle opgaver løst hver eneste uge. De faste opgaver tager fra ½ til 4 timer, og resten af dagen kan jeg bruge på alt muligt andet.
  2. Lav en langsigtet plan: Jeg har en overordnet plan over, hvornår jeg vil markedsføre mine forskellige forløb. På den måde ved jeg hele tiden, hvor jeg skal lægge mit fokus. Jeg har også på forhånd bestemt, hvordan jeg vil markedsføre forløbet, og derfor ved jeg hvilke opgaver, jeg skal holde mit fokus på.
  3. Prioriter dine opgaver: Næste gang jeg udbyder ”Onlinebusiness”-forløbet bliver det i en både opdateret og udvidet version. For at sikre, at jeg kommer hele vejen rundt, laver jeg en liste over alle de opgaver, der ligger i det at udgive et onlineprodukt. Jeg prioriterer rækkefølgen, og i kalenderen plotter jeg hele, halve og kvarte dage af som er helliget opgaverne. Det giver ro, flow og et gennemarbejdet koncept.
  4. Gå i gang i god tid: Før sommerferien gjorde jeg mine første tanker om, hvad der skulle ske i den nye version af ”Onlinebusiness”-forløbet. Jeg oprettede et word-dokument, som jeg kunne redigere i efterhånden som tankerne tog form. Når du undlader at udskyde igangsættelsen til ”lige-op-over” har du tid til at lade opgaven ligge – og det er når, du giver tid, de bedste ideer opstår, og typisk betyder det, at du kan løse opgaverne på kortere tid, end hvis du forsøger at løse dem, når du er presset.
  5. Sørg for at få input fra andre: Når man som soloselvstændig arbejder med sine egne ting, er alting så indlysende. Derfor er det en fordel at have en at spille bolden op af. Det kan være du outsourcer nogle opgaver. Det gør jeg med jævne mellemrum, f.eks. mine tekster, hvor jeg selv laver udkastet og får Rikke til at læse dem igennem, og spørge ind, når der er noget hun ikke forstår. Jeg gør det også, når der er noget, jeg synes er vigtigt at præcisere, men jeg selv får det gjort for langhåret. Jeg bruger også en mentor, for den personlige kontakt er vigtig, især når man arbejder som soloselvstændig.

PS. Hvis du gerne vil lære, hvordan du får succes med din onlinebusiness, så du kan få mere tid, hjælpe flere og tjene mere, så kom med på Realiseringsmetodens onlinebusiness-forløb eller tegn en mentor-abonnement, hvor du har min personlige sparring helt for dig selv.

Jeg lover dig, begge forløb vil være banebrydende for dig og din virksomhed – du vil få mere tid, hjælpe flere og tjene mere.

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook