5 gode råd, der kan øge din omsætning

Den feed back du får fra dine kunder er rigtig god. Du ved, du gør en positiv forskel, og du elsker at hjælpe andre, så de kan få det bedre. Men selvom du føler, du knokler for at få det hele til at løbe rundt, er omsætningen alt for lav.

Du er lige ved at gi’ op.

Kaste håndklædet i ringen.

Men noget holder dig tilbage.

For du ved, du er god til det her, og du bliver gang på gang bekræftet i det af andre.

Her får du 5 gode råd, der kan øge din omsætning:

  1. Suppler dine 1:1-sessioner med onlineprodukter. Hvis du kun sælger en service eller ydelse, hvor du selv skal være fysisk tilstede, bliver ”tiden” ofte en flaskehals. Enten din egen tid, eller dine kunders. Når du supplerer dine fysiske konsultationer med onlineprodukter, kan du skabe din produkter, når det passer dig, og dine kunder kan få adgang til din hjælp, når det passer dem.
  2. Hæv dine priser med onlineprodukter. Med onlineprodukter kan du lave et godt supplement til dine 1:1–sessioner, der gør, at dine kunder får endnu mere ud af at arbejde med dig. Er du kostvejleder, kan du f.eks. supplere med en mail-serie, en e-bog eller en række lydfiler, den hjælper din kunde godt i gang med de nye vaner. Er du coach, kan du f.eks. supplere dine coaching-sessions med et 8-ugers forløb, der gør, at dine kunder kan arbejde mere i dybden, og derved opnå bedre resultater. Mulighederne er mange, og når du først kommer i gang, går der en sport i, hvordan du kan gøre det endnu bedre for dine kunder, uden at du selv skal arbejde endnu mere end du allerede gør – tværtimod.
  3. Udvid dit geografiske område med onlineprodukter. Med onlineprodukter bliver det muligt for dig at dække et større geografisk område, uden det samtidig betyder, at du skal bruge en masse tid på at køre land og rige rundt. I stedet kan du gi’ deltagerne adgang til din undervisning digitalt. Enten ved at I mødes live via et webinar, eller ved at du optager din undervisning (video og lydfiler), og uploader den på et lukket forum, som kun de, der har betalt for det, får adgang til.
  4. Giv dine kunder valgmuligheder med onlineprodukter. Nogle af dine kunder har behov for din coaching eller behandling, og det er dét. Andre af dine kunder har behov for mere. Nogle af dine kunder har en stram økonomi. Andre af dem har en fin økonomi. Med onlineprodukter kan du tilgodese alles behov og økonomi. Du kan lave pakker til dem, der har det lille behov eller stramme økonomi. Og du kan lave pakker til dem, der har brug for mere af dig og har pengene til at betale for dig. Og du kan lave pakker til alle dem, der ligger derimellem. På den måde kan du give dine kunder flere valgmuligheder og den løsning, der passer til den enkelte.
  5. Suppler 1:1-sessioner med 1:mange. Når du arbejder 1:1 er der et loft for, hvor meget du kan ta’ pr. time. Når du arbejder 1:mange kan du hæve det loft markant – og samtidig giver du endnu flere mulighed for at få adgang til din hjælp, fordi du typisk kan holde en lavere pris, hvor flere kan være med. Læg mærke til, jeg siger IKKE, at du skal ERSTATTE 1:1-sessioner. 1:1-sessioner er en vigtig ydelse, der har sin berettigelse som en del af din virksomhed. Men det bør ikke være det eneste, du gør. Vil du være lykkelig for at sælge din tid for penge om fem eller ti år fra nu? Vil du være glad for ikke at tjene en krone, hver gang du holder ferie eller er syg eller en anden grund forhindrer dig i at afholde 1:1-sessioner?

    Bonustip: Invester i dig selv og lær noget nyt. Vil du ha’ andre resultater, må du gøre noget andet. Mange soloselvstændige følger en masse blogge, nyhedsbreve, sider på facebook etc. og forsøger at ”regne den ud” ud fra det de læser sig til. Men det er ikke en god løsning. For det er i sagens natur begrænset, hvor dybt man arbejder, når man skal begrænse sig til x antal tegn. Derfor skal du prioritere at investere i dig selv, så du kan lære NYT. Nye måder at gøre tingene på – eller andre måder. Noget, af det du gør nu, virker – og noget kan du gøre på en langt smartere måde. Beslut dig for med det samme, hvilken investering, der skal ha’ lov til at sende din omsætning til helt nye højder.

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook