Angst | Er du behandler? Og tilbyder du angstbehandlinger?

Kan du hjælpe folk, der lider af angst? Og har du god erfaring med dine angstbehandlinger? Så læs med her…

Indrømmet! Jeg er født nysgerrig!

Og min nysgerrighed blev absolout ikke mindre, da jeg modtog en mail fra Sonny med emnelinjen “Michael Ratz Andersen har foreslået at jeg kontaktede dig: )”.

For det første kan jeg rigtig godt li’ Michael Ratz Andersen, som jeg har samarbejdet med gennem længere tid. Og for det andet, er jeg altid nysgerrig på, hvordan andre “ser” mig, og det jeg byder ind med. Så hvorfor mon Michael havde anbefalet Sonny, at han kontaktede mig…?

Læs også: Lav markedsføring på eksterne blogs

Jeg er også særdeles nysgerrig på folk, der går deres egne veje.

Ikke bare bli’r en del af flokken.

Men byder ind med lige præcis den historik de har, de erfaringer de har gjort sig og deres unikke personlighed.

Og Sonnys mail tydede på, at her var lige præcis sådan et menneske “Jeg har angst, ret meget, og har haft det i mange år. Jeg har derfor lavet www.menda.dk som bygger på RFQ ideen, men det handler mere om man som angstramt finder den bedste behandler, hurtigst muligt.”

Og heldigvis skrev han også allerede i første mail, hvorfor Michael, mente han skulle kontakte mig:  “Grunden til at Michael synes vi skulle snakke sammen, er, at han mener du har mange behandlere i dit netværk og som nævnt søger jeg at få tilknyttet en masse angstbehandlere til menda.dk. Han sagde også at du er rigtig god til at se muligheder, så jeg tænker om du ser en mulighed i en form for samarbejde?”

Tak Michael.

Og tak til dig Sonny, fordi du rækker ud. Vi to havde en god snak, der mundede ud i en win-win-situation.

Læs også: Få en bedre placering i Google ved at have styr på dine links

Sonny søger behandlere

Mange af jer, der følger Realiseringsmetoden er netop behandlere.

Og samtidig får jeg et rigtig godt eksempel på, at man kan, hvad man vil. Og behøver ikke passe ind i specifikke kasser.

Tværtimod, skal man gå efter det, man brænder for – for det er her, man kan gøre den største forskel – for sig selv og for andre.

Derfor sendte jeg fluks nogle skarpe spørgsmål til Sonny – og her får du både spørgsmål og svar:

Hvem er din målgruppe?

Menda.dk har 2 forskellige målgrupper:

  1. Alle angstramte i Danmark. Både mænd og kvinder rammes af angst, men det er klart flest kvinder der søger behandling – og jeg har faktisk kun fået henvendelser fra kvinder indtil nu. Personligt tror jeg, der er langt flere mænd derude der, har angst. Det er bare ikke særlig sejt, og derfor er det endnu sværere for mænd at stå frem med angstlidelser.
  2. Angstbehandlere, alle mulige slags og fra alle mulige stedet i DK.

Hvilken forskel kan du gøre for andre gennem Menda?

Jeg kan hæve kvaliteten af angstbehandling ved at være med med til at sikre, at langt flere får den rigtige angstbehandling første gang.

Kvaliteten bliver hævet, ved at kvalificere den angstramte til at træffe det rigtige valg af behandler. Det sker ved at dem, der henvender sig til Menda, får mulighed for at se nærmere på de udvalgte behandlere og deres tilbud, inden hun beslutter sig.

Flere vil få behandlet deres angst, fordi menda.dk giver dem mulighed for at beskrive deres situation og sidde hjemme ved computeren og finde en behandler som de har tillid til. Det, er bedre,  for mange af dem har ikke overskud til at ringe rundt og snakke i telefon med mange forskellige behandlere.

Det er også i angstbehandlernes interesse at få skabt det bedste klient/behandler match.

De behandlere, jeg har talt med, er enige med mig i, at kemi spiller en stor rolle i succesfuld angstbehandling.  Her er fordelen ved menda, at behandlerne får mulighed for også at se klienten an og vælge om de har noget at tilbyde den enkelte klient ud fra deres beskrivelse af deres angstlidelse.

Hvad betyder det for dig selv, at du har fået gang i Menda?

Jeg er multimediedesigner og online marketing nørd. Jeg har i flere år leget med egne projekter indenfor online markedsføring, og jeg har også prøvet kræfter med en en webshop.

Jeg har arbejdet længe med menda.dk velvidende, at det kom til at kræve en masse arbejde, og at projektet måske ville mislykkes. Men det føles godt at forsøge at hjælpe andre lidt lettere henover, problemstillinger, jeg selv har stået med. Samtidig, føler jeg, at jeg selv får en masse ud af at forholde mig til de forskellige aspekter af angst, jeg rykker mig personligt i forhold til min egen angst.

Sidst men ikke mindst er det en rigtig fed oplevelse, at se, hvordan menda.dk bliver taget imod. Det er meget grænseoverskridende at stille sig frem og vedkende sig sin angst, og derfor er det jo, rart at de, behandlere jeg ringer til, tager godt imod det og er positive omkring det.

Jeg har også allerede fået mails fra, angstramte som sætter pris på mit arbejde, og ros og anerkendelse føles altså bare godt!

Læs også: Sådan får du dine kunder til at anbefale dig

Angst-angstbehandlingerHvordan finder du det rigtige match?

Når den angstramte har sendt sine oplysninger og beskrivelse afsted, så sender jeg den ud til alle tilmeldte behandlere. De får så mulighed for, at byde ind på om de kan løfte den konkrete opgave. Når jeg har modtaget henvendelser fra 3, behandlere kigger jeg dem igennem, og sammenholder med det, jeg ved om den angstramte.

Hvis der ikke, er noget jeg tænker, er helt skævt er det de første 3, behandlere der melder tilbage, som jeg sender videre.

Jeg skal og vil ikke gøre mig til dommer over hvilken angstbehandling der virker for den enkelte. Det vurdere den angstramte meget bedre selv. Den angstramte får en direkte henvendelse fra behandlerne, som hun selv kan kigge igennem i ro og mag og vurdere om den enkelte behandling giver mening for hende.

 

Hvordan tjener du penge?

De 3, behandlere jeg sender videre betaler mig 200-, +moms hver, alt andet er gratis både for angstramte og behandlere. Det er altså, gratis når en angstramt henvender sig til mig.

Det er gratis for angstbehandlere at være tilmeldt menda.dk

Det er gratis for angstbehandlere at modtage henvendelser fra angstramte

Det er gratis for angstbehandlere at sende en henvendelse tilbage til den, angstramte HVIS de IKKE er blandt de 3, behandlere der når frem til den angstramte.

Læs mere om det her http://menda.dk/er-du-behandler/

 

Hvorfor valgte du at kontakte mig?

Jeg talte med min gode ven Michael Ratz, Andersen og jeg har løbende fortalt ham om processen omkring menda.dk.

Michael er et, ekstremt positivit menneske med mange gode ideer og lyse input, jeg værdsætter hans mening højt.

En dag for længe siden foreslog, han at jeg tog kontakt til dig, fordi han mente, at du ville have nogle gode ideer til at hjælpe mig med at sprede budskabet om, menda.dk HVIS du altså synes om ideen.

Jeg har i et stykke tid, trisset rundt om den varme grød, men efter et projekt vi kalder, dogmeaffiliate har jeg fået ekstra fokus på effektivitet og det at få tingene gjort.  Så, derfor tog jeg kontakt til dig i håbet, om at du synes om, ideen og havde ideer til, hvad du kunne gøre med det.

———————————————————————————————-

Angst-angstbehandlinger-1Kan du gøre en positiv forskel for angsramte?
Skriv til Sonny sonny@menda.dk

Sonny har lavet en grafik, som forklarer hvordan Menda-konceptet virker. Du kan downloade det som pdf ved at klikke her >>

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook