Byg en succesfuld virksomhed uden at få stress

Noget af det, som jeg synes, er allervigtigst, når det kommer til at være selvstændig, er at håndtere stress. Det nytter ikke noget, at man bygger en virksomhed op, samtidig med at man ender med at ødelægge sin krop. Man kan sagtens få en succesfuld virksomhed uden at gå på kompromis med sit helbred.

Det er også grunden til, at jeg i Realiseringsmetoden arbejder med, at man skal have en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv.

Lakridskongen gik ned

Jeg kom til at tænke på stress igen, da jeg faldt over en gammel artikel om Johan Bülow på businessisabouttalent.com. Her fortæller han om sit lakridseventyr og om, hvordan han pludselig en dag blev ramt af stress, fordi han ville det hele.

Da han gik til lægen, fik han at vide, at han ikke var supermand og måtte sørge for at afstresse. Det er vigtigt at forstå, at stress kan ramme alle mennesker, hvis de ikke passer på deres krop.

Johan Bülow fortæller, at han i dag har lært at have en god balance mellem at være familiefar og lakridskonge. Sagt på en anden måde, det er vigtigt at have en god balance mellem privat- og arbejdsliv.

Husk at slappe af

Der er ingen grund til, at du først begynder at tænke over din krop, når skriger til dig, at du skal slappe af. Hvis du venter til sidste øjeblik, ender du med at få store problemer med dit helbred og med at drive din virksomhed videre.

Det er grunden til, at jeg hele tiden snakker om, hvor vigtigt det er, at man har en god balance i ens liv. Du skal give din krop tid til at slappe af. Her tænker jeg ikke kun på, at du skal få en god søvn. Det er også vigtigt, at du giver din krop fred og ro.

Her tænker jeg på, at du nyder livet med din familie og ikke tager nogle beslutninger. Bare lader tiden flyde forbi.

Motion er godt

Mange selvstændige har jobs, hvor deres arbejde sker fra en stol. Her er det oplagt at dyrke noget motion. Jeg dyrker selv pilates, som styrker hele min krop og mit sind.

De fleste motionsformer vil afstresse dig, da du stopper med at tænke på dit arbejde og fokuserer 100 pct. på at dyrke motion. Det er en virkelig god ting.

Men husk altid at motion ikke må komme i vejen for din familie. Brug tid på at pleje menneskelige relationer, da det er med til at afstresse dig.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook