Chris MacDonald er en mand med en mission

Jeg har flere gange været til foredrag med Chris MacDonald, og jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har set en person med så meget lidenskab, for det han laver. Det er en mand med en mission om at skabe bedre liv for mennesker.

Vi kan alle sammen lære utrolig meget af Chris MacDonald. Både med selve missionen og den lidenskab som han lægger i sit arbejde for at skabe en bedre verden.

Det passer rigtig godt i tråd med de ting, som jeg arbejder med i Realiseringsmetoden, da mit fokus er på, at du får mere overskud og glæde i både privat- og arbejdsliv.

Missionen

I TV-programmet U-TURN ændrer Chris MacDonald otte danskeres liv. Det er otte mennesker, som af den ene eller anden grund har oplevet alvorlige helbredsmæssige problemer.

Flere af deltagerne dropper eller reducerer deres medicin, som de ellers har set som livsnødvendigt for deres liv. Disse resultater kan lade sig gøre, da deltagerne lærer at slappe af. De sørger for at få rigeligt med søvn, sund kost og gå lange ture.

Kodeordet er afstressning, og det er et formål, som Realiseringsmetoden kan nikke genkendende til. Jeg er sikker på, at folk når deres mål, hvis de afstresser og fokuserer på at leve et godt og sundt liv.

I Politiken kan du læse meget mere om, hvad de lange gåture kan gøre for dit helbred. Kodeordet er destress.

Chris MacDonalds mission er klar: Danskere skal være bedre til at afstresse. Når vi lærer at afkoble fuldstændig får vi mere overskud i vores liv. Meget af den medicin, som vi fylder os med, er symptomer på, at vi lever et grundlæggende forkert liv, hvor vi ikke lytter til vores krops faresignaler.

Lidenskab skaber resultater

Chris MacDonalds mission er vigtigt. Samtidig er jeg meget fascineret af hans lidenskab. Det er noget, som vi alle sammen kan lære af. Når du laver det, som du allerhelst vil lave i livet, får du et bedre liv, og dine kunder kan sagtens mærke, at du arbejder med det, som du allerhelst vil.

Når du arbejder med din passion, vil det skinne ud af dig. Du vil føle et enormt overskud, og når du er 100 pct. tilfreds, vil det også være lettere for dig at hjælpe andre. Din passion for dit arbejde er det, som skal hjælpe dine kunder.

Chris MacDonald er det bedste eksempel på, at du kommer langt med at følge din store passion. Folk der har levet mange år forkert, lytter til ham, da han er en mand, der ved, hvad han snakker om. Den slags smitter af på folk.

Realiseringsmetoden støtter 100 pct. op om Chris MacDonalds mission. Balancen mellem privat- og arbejdsliv hjælper vi dig med i medlemsklubben og på online-business-forløbene.

Held og lykke til Chris MacDonald. Jeg er sikker på, at han nok skal få overbevist masser af mennesker til at leve et bedre liv.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook