Hvilken content marketing platform benytter du?

Jeg har flere gange skrevet om content marketing, da det er en billig og effektiv markedsføringsform for selvstændige. Det kan du læse om her og her.

Når du giver dine besøgende godt indhold, vil du også opleve en stigning i kunder. Denne blog er en del af min content marketing strategi, men der er en række andre muligheder, når du skal dele indhold med dine kunder.

Her giver jeg mine bud på, hvilke platforme du kan bruge til at komme ud med din viden, og hvordan du skaber relationer til dine kunder på de forskellige platforme.

Firmablog

Ja, vi kommer selvfølgelig ikke udenom at have en blog. Det er trods alt på en blog, at du læser disse ord. En blog er en hurtig og let måde at komme ud med sit budskab på.

For at skabe relationer til dine læsere er det vigtigt, at du giver dem indhold, som de kan bruge. Jeg ser alt for mange firmablogs, som skriver om emner, som de selv finder interessante.

Husk på at du skal give dine besøgende ny viden. For at skabe relationer igennem din blog er det vigtigt, at du skriver indhold, som dine besøgende kan bruge.

Læs også: Online markedsføring er guld for små virksomheder

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev er klart et af de bedste markedsføringsmuligheder, som din virksomhed har. Her kommer du ud til læsere, som har valgt at modtage nyheder og gode tilbud fra dig.

Du skaber relationer igennem dit nyhedsbrev, da du skriver direkte med potentielle kunder. Derfor skal du også bruge en e-mail, som dine læsere kan svare på.

Podcast

Jeg har ikke selv lavet en podcast til min virksomhed, men der er ingen tvivl om, at det er et effektivt værktøj.

Det gode ved podcast er, at folk kan høre den, mens de laver noget andet. Det kan være træning eller til og fra arbejdet. Det gør, at du virkelig fanger dine lyttere. De har valgt din podcast, fordi de gerne vil underholdes af dig.

De fleste virksomheder kan få noget ud af at lave en podcast. Der er intet galt med at lave en niche podcast, hvis du mener, at det vil gøre en forskel for din virksomhed og dine lyttere.

Det er svært at skabe direkte relationer med en podcast, men en podcast vil differentiere dig meget fra dine konkurrenter, og derfor er det let at flytte relationer over på de sociale medier.

Videoer

Videoer er fantastiske, og det er de fleste virksomheder, som kan benytte dem. En VVS’er kan vise, hvordan folk laver noget vandinstallationsarbejde. På den måde viser de omverden, at de kan deres kram.

Du skal ikke være bange for, at nogen vælger at lave arbejdet selv, selvom du viser, hvordan de skal gøre i din video. Det vil de gøre alligevel, forskellen her er blot, at andre vil se dig som eksperten.

Læs også: 3 simple metoder til at skrive gode blogindlæg plus facitliste

E-bog

Det kan være en god content marketing strategi at give sin viden gratis væk i en e-bog eller flere e-bøger. Mange gør det, at de giver en gratis udgave af deres bog i en light version, og så en version af bogen, som folk kan købe. Det form kan du læse mere om her.

Du kan selvfølgelig også kombinere de forskellige platforme. F.eks. kan du give en e-bog, når folk skriver sig op til dit nyhedsbrev. Dit nyhedsbrev er mere værd end et direkte salg på din e-bog, da du kan sælge til via dit nyhedsbrev flere gange.

Det er op til dig at afgøre, hvilke platforme du skal satse på. Det er helt forskelligt fra branche til branche. Start med at lave en content marketing strategi, og beslut herefter hvilke platforme som gør, at du når dine mål.

Hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed laver en content marketing strategi, er du velkommen til at tilmelde dig Realiseringsmetoden. Du kan læse mere om det her.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook