Derfor skal du bruge Google+

Jeg har hørt mange, der siger, at de ikke bruger Google+, da de ikke ved, hvad de skal bruge det til. Den mest typiske kommentar er: “Jeg har ikke brug for endnu et social medie.” Du har brug for Google+, og her kan du læse lidt om hvorfor.

Du bør have en profil på Google+, da det giver nogle rigtig gode muligheder for dig og din virksomhed. Google+ er et social medie, som også er et godt markedsføringsværktøj for dig og din virksomhed. Som selvstændig er du din virksomhed, og derfor skal du også have en profil.

Det handler derfor ikke om Google+ vs. Facebook. Hvis du er selvstændig, skal du være på begge sociale medier. Hvis dine konkurrenter bruger Google+, og du ikke gør, giver du dem en unødvendig fordel.

Samtidig er Google+ stadig så relativ ny. At det er langt nemmere at blive set på Google+, for der er endnu ikke så mange, der kæmper om pladsen.

Dit nye markedsføringsværktøj

En af de fede ting, som du har mulighed for ved Google+, er, at du kan tilknytte din Google+ profil med din hjemmeside. De kalder dette for forfatterskab (authorship på engelsk). Det betyder, at dit billede kommer frem i Google søgninger.

Der er lavet flere undersøgelser i USA, som viser, at folk er mere tilbøjelige til at trykke på Google søgninger, hvis de indeholder et billede af forfatteren af indlægget.

Hvis du har en firmablog, vil dit billede komme frem i søgeresultaterne, hver gang nogen ser dine indlæg i Google. Herfra vil de også kunne trykke på dit navn og komme ind på din Google+ profil.

Hvis du er selvstændig, er det et virkelig godt værktøj, da flere opdager, hvem du er. Det er endnu en grund til, at du får meget ud af at dele gratis indhold på Internettet, så du kan vise omverden, at du er god til dit arbejde.

Skynd dig at oprette en personlig Google+ og en Google+ firmaprofil.

Tilmeld dig Realiseringsmetoden på Google+

Hvis du allerede er tilmeldt, eller hvis du er lige ved at gøre det, vil jeg gerne invitere dig ind i Realiseringsmetoden på  Google+.

Her vil jeg dele nyheder med dig, og det giver os en god mulighed for at brede det gode budskab ud sammen. Det er virkelig let at interagere med andre brugere på Google+.

Du tilmelder dig Realiseringsmetoden på Google+ lige her. Jeg ser frem til at møde dig på Google+.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

,

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook