Derfor skal du bruge sociale medier

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan du får succes med sociale medier. Som jeg også skrev i det indlæg, er det vigtigt, at du bruger sociale medier.

Der findes i dag en række sociale medier. I det tidligere indlæg nævnte jeg nogen af de mest kendte. Det er vigtigt, at du vælger de sociale medier, som passer bedst til dit behov, og som du selv bedst kan lide at arbejde med.

Sociale medier giver dig en kæmpe markedsføringsfordel, og det er grunden til, at det er vigtigt, at du bruger dem.

Sociale medier styrker din virksomhed

Det er vigtigt, at du giver din målgruppe en mulighed for at dele dit indhold. Hvis du f.eks. har en blog (og det har du selvfølgelig), giver sociale medier dine læsere mulighed for at sprede dit budskab. Sociale medier skaber en kæmpe markedsføringsmæssig fordel for dig.

Du skal gøre det let for dine læsere at dele dine blogindlæg, da dine læsere på den måde promoverer dig og din virksomhed. Det er derfor også en fordel, at du deler dine indlæg på sociale medier, for det gør det langt lettere for din målgruppe at dele dit indhold videre.

Den bedste markedsføring er helt klart den, som du får via de sociale medier. Det har altid været god markedsføring, når dine kunder spreder dit budskab, fordi de er tilfredse med dit arbejde. Gennem sociale medier kan en god historie nu sprede sig endnu hurtigere, og det giver dig mulighed for at komme ud til mange flere.

Brug sociale medier som en del af dig

Nu har jeg nævnt blogindlæg, men det er vigtigt, at du ikke kun deler dine egne blogindlæg på dine sociale medie profiler. Hvis du virkelig vil aktivere din målgruppe, er det vigtigt, at du møder dem i øjenhøjde.

Hvis du kun deler dine egne blogindlæg og har en meget formel tone overfor dine følgere, fans osv., vil du ikke have særlig stor interesse for dem.Du skal skabe troværdighed samtidig med, at du giver en del af dig selv. Det vil få folk til at dele dit indhold.

Derfor skal du ikke være bange for at dele artikler om dit fagområde, som er skrevet af andre. Del endda indhold fra dine konkurrenter. Del også gerne din holdning til et given område inden for dit felt.

Du skal se sociale medier som en del af dig selv. Jeg har en ret simpel regel for, om du bruger sociale medier rigtigt. Du skal stille dig selv dette spørgsmål:

Hvis jeg var på samme måde i virkeligheden, som jeg er på de sociale medier, ville jeg så finde mig selv interessant?

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook