Du kan blive din egen happiness manager

Hvis du fulgte med i medierne i sidste uge, har du sikkert set, at Agera har ansat en Happiness Manager. Hvis du ikke har set det, eller vil gense det, kan du se Natholdet omtale det her.

Ideen bag en Happiness Manager er, at der skal være god stemning, som motiverer de ansatte til at sælge mere. Deres omsætning er steget med hele 40%.

Selv hvis du ikke har sælgere ansat, er der stadigvæk en masse, som du kan lære af Ageras nye Happiness Manager. Alle selvstændig bør se klippet og tænke over, hvordan de kan motivere sig selv.

Glæde ved dit arbejde

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at det virker med en Happiness Manager, fordi han skaber god stemning på arbejdspladsen. Der skabes simpelthen en stemning for, at alle kan nå deres mål. I Ageras tilfælde er målet at sælge en masse.

Men selv hvis du er selvstændig, kan du sagtens bruge nogle af de samme trick, som en Hapiness Manager bruger. Det handler i sidste ende om at finde glæden ved ens arbejde.

Når du er glad, når du også langt flere ting. Det gælder både for privat- og arbejdslivet. Sørg for at lave ting som gør dig glad.

Vi kan alle bruge motivation

Uanset hvad du arbejder med, har du brug for motivation. Hvis du skriver tekst, har du brug for at være i det helt rette humør for at skrive de bedste tekster. Hvis du er coach, kan du bedst hjælpe andre, hvis du selv er supermotiveret.

Happiness Manageren motiverer de ansatte hos Agera til at sælge. På samme måde er det vigtigt, at du motiverer dig selv til hele tiden at præstere.

Det handler om at finde ud af, hvad der motiverer dig til at yde dit allerbedste hele tiden. Det kan du gøre ved at give dig selv en belønning, når du når et mål eller delmål.

Hvad er din belønning?

En belønning skal ikke være noget, som kan få dig til at føle dårlig samvittighed, når du har fået belønningen. F.eks. har mange det ikke godt med at bruge kage som belønning, da de fortryder det med det samme, at de har spist den. Derfor er det meget vigtigt, at du vælger noget, som gør dig ekstra glad.

Det kan være, at du må købe noget nyt tøj, når du har nået dine salgsmål. Det vigtige er, at du sætter nogle mål for dig selv, som du kan arbejde hen mod.

Det er vigtigt, at du roser dig selv, når du når dine mål. På den måde bliver det lettere for dig at nå dine mål.

Hvordan kan din virksomhed bruge en Happiness Manager?

Skriv til Bente – kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.
[contact_form]

Tags: , , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook