Du skal ikke være bange for at fejle

Der er i Danmark en udbredt frygt for at fejle. En frygt der ofte stopper mennesker, inden de overhovedet er begyndt. Jeg har det lige omvendt, jeg bliver ved, også selvom jeg fejler, for fejl er kun midlertidigt, og hvis jeg aldrig forsøger, får jeg aldrig succes.

Hvis du lader frygten styre dig, og aldrig kommer ud af din komfortzone, vil du aldrig komme videre. Sådan har de fleste det, vi tror helt seriøst, at hvis vi fejler, er vores karriere slut, vores ry er ødelagt og vores fremtid er ikke eksisterende. Men er det også sådan?

Svaret er nej!

Alle store begivenheder har noget tilfælles

Det er et stort problem for os som samfund, at folk har det sådan. Hvis du ser på næsten alle store iværksættere, alle store opfindelser, ja næsten alt der virkeligt har flyttet grænser, har de ofte en ting til fælles. De lykkedes ikke i første forsøg. Men de blev ved og ved.

Virkeligheden er, at du ikke kan vinde uden at tabe, og succes kommer ikke uden, at du tager en risiko. Et land der er kendt for at opfordre folk til at tage denne ekstra chance er USA, deres kultur opfordrer folk til at satse stort og afprøve deres ide. Dette er måske en af årsagerne til, at de er så dominerende inden for store internationale virksomheder.

En fejl og du er færdig

Hvad sker der, hvis man prøver dette i Danmark og fejler? Man tager alt man har, og afprøver en idé. Ja selvom man fejler, har man i rygsækken en stor portion erfaring. Andre vil dog sige, at man skal stoppe og blive lønmodtager, for din idé virkede jo ikke, og hvorfor skulle den næste være bedre?

Men du har langt større mulighed for, at den næste er bedre, da du har opbygget en unik erfaring. Den magiske erfaring der gør, at du kan prøve en anden tilgang eller måske en helt ny ide.

Hvis du gerne vil være selvstændig, er det bare med at komme i gang. Du skal prøve, hvis du gerne vil have succes med din forretningsidé, ellers sker der ikke noget.

Selvfølgeligt skal man bruge omtanke, men nogle ting kan man ikke forudse, og det skal derfor afprøves i virkeligheden. I Realiseringsmetoden bruger jeg meget tid på at give feedback og guide folk i den rigtige retning. På den måde er det større chance for, at din idé bliver til en succes første gang.

Jeg håber, at dette inspirerer dig til at komme ud af komfortzonen og afprøve en idé, som du altid har ønsket at leve af.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook