Er du på vinderkurs?

Vi kender alle sammen til følelsen af, at vi ikke når de ting, som vi gerne vil nå. Det er vigtigt for alle, at de har overskud både i deres arbejds- og privatliv. Især som selvstændig er det vigtigt, at du er i balance i dit arbejdsliv, da det hurtigt kommer til at gå ud af dit privatliv, hvis du oplever stress ved dit job.

Realiseringsmetodens medlemsklub og “online-business”-forløb hjælper dig med at nå de mål, som du gerne vil opnå. Det er forskelligt, hvad vi gerne vil opnå. Både privat og med vores arbejde, men Realiseringsmetoden hjælper dig med, hvordan du kan gøre en række ting, som hjælper dig med at få mere succes.

Er du på vinderkurs?

Det kan virke som et lidt sjovt ordvalg at snakke om vinderkurs som selvstændig. Det skal forstås på den måde, at du når de ting, som du gerne vil nå. Derfor er det vigtigt, at du spørger dig selv, om du er på vinderkurs? Det handler ikke om at finde et bestemt parameter for, hvornår du er på vinderkurs.

Du skal mere se det som en følelse. Hvis du ikke føler, at du er på vinderkurs, skyldes det, at du ikke når de ting, som du gerne vil nå. Her kan det tit være lettere at få outputs udefra, da der kan være ting, som du ikke har tænkt på. Nogle gange er det også bare svært at sætte ord på, hvad det er, som ikke helt fungerer.

Sådan kommer du på vinderkurs

Der er sådan set mange måder, som du kan gøre det på. Men det kræver først og fremmest, at du analyserer din tid, og finder ud af, hvad du gør godt og hvad du gør dårligt.

I Realiseringsmetodens medlemsklub kan jeg hjælpe dig med, hvordan du får mere succes online og en række forskellige værktøjer, som gør dit liv lettere som selvstændig. Det kan f.eks. være markedsføringstiltag som nyhedsbrev eller Facebook.

Jeg er sikker på, at du sagtens kan få succes og overskud i dit liv. Det kan vi alle sammen. Hvis du har lyst til at prøve, om Realiseringsmetodens medlemsklub kan hjælpe dig, kan du prøve den gratis i 30 dage. Du kan læse mere om medlemsklubben her.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook