Få succes ved hjælp af blogrelationer

Hvis du læser med på denne blog, har du sikkert allerede startet din egen firmablog. Der er ingen tvivl om, at en god blog er noget af det bedste, du kan gøre for din virksomhed.

Selv med den bedste blog skal du have læsere ind på din blog. I starten føler mange, at de til sig selv og sine venner, men sådan behøver det ikke at være.

Der er flere måder at få flere læsere på. Bl.a. ved at skabe relationer med andre bloggere inden for samme branche som din egen.

Men er de ikke mine konkurrenter?

Hvis I er to selvstændige, der sælger samme ydelse eller produkt, er i selvfølgelig konkurrenter. Det gode er, at det ikke gør noget. Hvis dit valg står mellem at være ukendt for dine konkurrenter, er der også en kæmpe risiko for, at du er ukendt overfor potentielle kunder.

Det er bedre at komme ud og netværke, selv med sine konkurrenter. Dette gælder også for din blog. Du kan lære meget af dine konkurrenter og der vil sikkert også være nogen gange, hvor I kan arbejde sammen på projekter.

Lær af de bedste

I stedet for at du gemmer dig fra omverden, er det bedre at prøve at netværke med nogen, der er dygtigere end dig selv. Det kan virke grænseoverskridende at gøre, for du har ikke lyst til, at dine kunder skal se, at andre er bedre end dig.

Hvis du ikke vil indse, at du kan blive bedre, bliver du hellere aldrig bedre. Derfor skal du læse alt, hvad dine konkurrenter skriver. Du skal skrive og debattere om deres emner.

Du skal hjælpe andre

En af de fede ting ved at have en blog er, at den giver dig en platform til, at du kan hjælpe andre. Ligesom du selv lærer af andre, skal du også lære fra dig.

Hvis nogen har et spørgsmål til dig, skal du hjælpe dem med et svar. Skab relationer både med store og små bloggere.

Sociale medier er en kæmpe hjælp

I gamle dage skulle du selv finde alle relevante bloggere, som skrev om samme emne som dig. I dag er det blevet lettere via de sociale medier.

Hvis du er aktiv på sociale medier med andre inden for dit felt, vil du hurtigt finde ud af, hvem du skal følge. Andre vil dele historier med dig, og de vil endda også dele dit indlæg.

Hvis du har en blog, skal du love mig, at du gør alt for at få den ud til andre.

Du skal ikke spamme andre. Du skal i stedet deltage aktivt i debatter og dele andres indlæg. Med godt indhold og stærke relationer til andre bloggere er jeg sikker på, at din blog bliver en succes.

Skriv til Bente – kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.
[contact_form]

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook