Føler du dig alene som soloselvstændig?

Ensom? Næh – ikke mig! eller … Vi er alle ensomme i perioder og på forskellig måde. Mange af os, der lever af at hjælpe andre, og har valgt at kaste os ud i livet som selvstændig coach, behandler eller andet har en hverdag, hvor vi arbejder alene.
Kunderne går ind og ud af døren, og vi når da også lige at vende vejret, deres sygdomme, udfordringer med mere.

Men vi har ikke den daglige sparring med kollegaerne ved kaffemaskinen og i frokostpausen.

Derfor er det vigtigt, at vi er opmærksomme på, at vi selv må sørge for at lægge sparringer ind i hverdagen. Det kan du gøre på mange måder.

Ensomheden er noget af det, jeg tager højde for, når jeg udvikler Realiseringsmetodens forløb. For nok er jeg kendt for mine onlineforløb. Men selv på selvstudieforløbene har jeg lagt den personlige sparring ind.

Det er så lidt, der skal til. Men vi skal være bevidste om, at den personlige kontakt er vigtigt.

Når jeg mødes med mine mentees over skype eller telefon kan de beskrive en udfordring, som er det et ubestigeligt bjerg de står foran. Og ganske få minutter henne i samtalen har bjerget forvandlet sig til en lille bakketop, de nemt kan komme over.

Mit råd til dig, der som soloselvstændig vælger at deltage på onlineforløb er, at du skal vælge de onlineforløb, hvor der er mulighed for den personlige kontakt. (Og det er også noget, du skal være opmærksom på, hvis du selv udbyder onlineprodukter)

Sådan kan den personlige sparring f.eks. foregå:

  • I en lukket facebook-gruppe, hvor, du kan sparre med de andre, der gennemgår samme proces som dig
  • Individuelle sessions med din mentor (foregår de via skype eller telefon sparer I begge ressourcer på transporten frem og tilbage)
  • Buddy-ordning – enten en udbyderen faciliterer, eller du kan sikre dig din foretrukne buddy, ved at I begge tilmelder jer det samme forløb
  • Live-webinarer, hvor du har mulighed for at stille dine spørgsmål til underviseren live og få svarene med det samme, og samtidig kan lære af de spørgsmål og kommentarer de andre deltagere bringer på banen

PS. Hvis du gerne vil lære, hvordan du får succes med din onlinebusiness, så du kan få mere tid, hjælpe flere og tjene mere, så kom med på Realiseringsmetodens onlinebusiness-forløb eller tegn en mentor-abonnement, hvor du har min personlige sparring helt for dig selv.

Jeg lover dig, begge forløb vil være banebrydende for dig og din virksomhed – og du fortjener det.

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook