Gratis gaver er den bedste form for markedsføring

Den bedste markedsføring er den, som du kan få igennem positive udtalelser, og derfor er det en god idé, hvis du giver en gratis gave til personer, som du gerne vil have, skal udbrede dit gode budskab.

Når du giver personer et gratis eksemplar af dit produkt, vil de ofte kvittere med at skrive om dit produkt. Det giver dig den bedst mulige markedsføring. Det er ikke særlig lang tid siden, at jeg oplevede, hvor vigtigt det egentlig er at dele med andre. Både igennem at være positiv og ved at give gaver.

Vær altid positiv

Jeg fik for nylig en gave, fordi jeg var positiv på Facebook. Jeg kommenterede på, at en havde lavet en malerbog, som hun solgte online. Ideen er, at du downloader malerbogen og udskriver den, og så farver du de mange flotte tegninger. Det er en afstressningsmalerbog, som hjælper dig til at slappe af.

Jeg synes, at det var sådan en god idé (også fordi billederne var så glade), at jeg straks skrev til hende, at jeg vil købe malerbogen, når den kom i salg og male alle siderne selv. Den kommentar blev hun så glad for, at hun valgte at give mig et eksemplar.

Om malerbogen

thorup strand 283Malerbogen er lavet af Maybritt Laisbo fra hjemmesiden Kreativtid.dk. Det er en hjemmeside, som inspirerer kreative, undervisere og studerende. Igennem sit eget job som lærer havde hun tit brug for at give sine elever noget afstressende til pauserne. Hun havde lært på lærerseminariet, at det er afstressende at male.

Derfor besluttede hun sig for at lave en malerbog, som man let kan udskrive og male, når man lige har en pause.

Del online produkter og få markedsføring

Måske tænker du nu, hvorfor hun gav mig bogen, når jeg allerede havde skrevet, at jeg ville købe den, og om det var den rette beslutning. Det var 100 pct. den rigtige beslutning, hun traf.

Hvis jeg selv havde købt bogen, havde jeg nok aldrig skrevet et indlæg om malerbogen, da den ville være en ting, som jeg havde købt privat. Men hun blev så glad for, at jeg var positiv, at hun gerne vil vise mig malerbogen med det samme. Det blev jeg så glad for, og samtidig var det et godt eksempel at gi’ videre til dig, der læser med på bloggen her, for det var et godt eksempel på, hvad du også kan med online-produkter. Derfor fik jeg lyst til at skrive om den. Nu giver jeg hende positiv omtale, da det er en dejlig glad malerbog (som mindede mig om dengang jeg som barn tegnede i et væk. Omtalen af malerbogen førte mig tilbage til de stille stunder, hvor alt andet var ikke-eksisterende).

Når du har online produkter, er det en god idé at sende eksemplarer til personer, som du godt kunne tænke dig at markedsføre dig igennem. Men du kan også som Maybritte sende et eksemplar af ren og skær glæde. Det er især let at dele online produkter, da din omkostning ikke stiger, når du deler produktet. Så udover at være den bedste form for markedsføring, er det faktisk også den billigste.

Men du behøver ikke kun tro på mig, når jeg siger, at malerbogen er virkelig god til at afstresse med. Du kan selv få en gratis smagssprøve på malerbogen. På den måde kan du se, om den er noget for dig, inden du køber den.

Destress med malerbogen

Da jeg skrev til udgiveren af malerbogen, var det, fordi jeg tænkte, at den ville være et godt afstressningsværktøj. I en travl hverdag er det godt og sundt at rive stikket ud en gang i mellem.

Det er dejligt afstressende at farvelægge de mange skønne tegninger. Så hvis du gerne vil afstresse, eller bare gerne vil tjekke malerbogen ud, kan du hente din gratis smagsprøve lige her.

Annoncelink:
Du kan købe malebogen som e-bog her
Den koster 49,95

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook