Gratis markedsføring via Marketing Monday

Internettet har revolutioneret den måde, hvorved du kan markedsførere din virksomhed. Der findes en række gratis værktøjer, som du kan bruge til at markedsføre din virksomhed og få gode råd af andre. Jeg er stor tilhænger af, at vi alle sammen hjælper hinanden til at få succes, og derfor præsenterer jeg nu Marketing Monday.

I gamle dage var din eneste mulighed at bruge masser af penge på reklamer i aviser og måske endda på TV, hvis du havde mange penge. I dag er der virkelig mange muligheder, og du kan komme gang uden at bruge en krone – det kræver kun, at du investerer din tid.

Mit mål ved Realiseringsmetoden er at hjælpe virksomheder med at få succes bl.a. ved at markedsføre sig på alle de gratis kanaler, som der er til rådighed.

Det er i lyset af det, at jeg har skabt Marketing Monday. Her har du mulighed for at markedsføre din virksomhed og få gratis råd ved at bruge min Facebook side som platform og komme ud til flere mennesker.

Helt gratis.

Hvad går Marketing Monday ud på?

Målet med Markting Monday er, at du hver uge får gode råd og kan dele gode råd med andre. På den måde bruger vi hinandens viden til at blive bedre og klogere på markedsføring.

Hver Marketing Monday vil have sit eget tema. Nogen gange handler det om, at du deler linket til din hjemmeside, blog eller side på facebook med andre og andre gange om dine gode råd til, hvordan du får succes med din virksomhed.

Jeg stiller min Facebook side gratis til rådighed for dig. Det gør jeg, fordi jeg ved, at dine erfaringer og din arbejdsviden kan hjælpe andre.

På den måde promoverer du dig selv og din virksomhed, samtidig med at du hjælper andre.

Hvem kan bruge Marketing Monday?

Det korte svar er: Alle!

For det er en platform til at dele dine råd, samtidig med at du får andres råd. Hvis du ikke har noget at dele med andre, er du også velkommen til blot at følge med i de mange gode råd.

Sådan bruger du Marketing Monday

  1. Tilmeld dig Realiseringsmetodens Realiseringsmetodens Facebook side. Herefter kan du hver mandag deltage i Marketing Monday.
  2. “Synes godt om” Marketing Monday billedet – ét klik, og du bliver synlig for over 1300 følgere
  3. Kommenter. Indsæt dit svar i kommentar-feltet. Hvis temaet f.eks. er “Del din facebook-side”, indsætter du linket til din facebook-side i kommentarfeltet
  4. Del. Når du deler “Marketing Monday”-opslaget til dit netværk, hjælper du personerne i dit netværk til at få direkte adgang til gratis markedsføring af deres virksomhed.
  5. Svar eller “Synes godt om” de andre deltageres opslag

5 nemme trin til gratis markedsføring og mere synlighed
Mere enkelt bliver det ikke.

På den måde får du adgang til alle mine Facebook likes, som vokser løbende. I øjeblikket har Realiseingsmetoden over 1300 likes. Du hjælper dem ved at hjælpe dig selv. Bedre bliver det ikke.

Realiseringsmetodens Facebook side

Folk, der har tilmeldt sig Realiseringsmetodens Facebook side, vil gerne have gode markedsføringsråd til deres virksomhed. Det er grunden til, at Marketing Monday er det perfekte sted at dele råd og erfaringer med hinanden.

Her får du mulighed for at komme ud til et større publikum end normalt.

Hvorfor skal jeg bruge det?

Fordi det er en gratis markedsføringsplatform for dig og din virksomhed. Samtidig vil du modtage gode råd fra andre, som motiverer og hjælper dig til at få mere succes med din virksomhed.

Jeg bruger Facebook til Marketing Monday, da det er en virkelig god platform til at diskutere frem og tilbage. Desuden er det danskernes foretrukne sociale medie. Og Marketing Monday handler om at være social med andre, da det er den bedste form for markedsføring, der findes.

Det bedste er, at det er helt gratis at deltage. Du får adgang til masser af viden, og du får mulighed for promovere din virksomhed til andre.

Jeg glæder mig til at høre fra dig til Marketing Monday på Realiseringsmetodens Facebook side. Vi ses lige Realiseringsmetodens Facebook side.

Skriv til Bente – kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.
[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook