Har du ikke råd til at investere?

Eller har du ikke råd til at lade være! Mange investerer først i Realiseringsmetoden, når de kommer dertil, at enten skal de investere, eller også skal de lægge drømmen på hylden.

Måske har du også gennem længere tid fulgt med på blogge, nyhedsbreve, Facebook-sider etc. og dernæst forsøgt ”at regne den ud”. Men som så mange andre, har du sikkert også erkendt, at det er ikke sådan man realiserer sine drømme.

Jeg indrømmer blankt, at jeg også selv har været der.

Men det var da, jeg begyndte at investere i mig selv og min udvikling, at det virkelig begyndte at rykke. Jeg har deltaget på utallige kurser, workshops og opsøgt forskellige mentorer. Og det er når man vælger at investere, tingene ændrer sig.

For nogle år siden havde jeg en coach, der sagde. Du kan kun sælge produkter/ydelser til beløb, du selv er villig til at investere. Og den er god nok. For hvis du selv føler dine priser er ublu, vil du være forbeholden, når du sælger. Det er ikke sikkert du selv kan se det, men det læses mellem linjerne.

Hvis du selv er villig til at investere et højere beløb,
er du også moden til selv at tage en højere pris for den forskel du gør for andre.

Og du vil opleve, at når du tager en højere pris, hæver du samtidig kvaliteten i dit produkt.

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen.

Vil du ha’ andre resultater, må du gøre noget andet. Det er endnu en god grund til at du skal investere i dig selv, så du kan lære NYT. Nye måder at gøre tingene på – eller andre måder. Noget, af det du gør nu, virker – og noget kan du gøre på en langt smartere måde. Beslut dig for med det samme, hvilken investering, der skal ha’ lov til at sende din omsætning til helt nye højder.

PS. Hvis du gerne vil lære, hvordan du får succes med din onlinebusiness, så du kan få mere tid, hjælpe flere og tjene mere, så kom med på Realiseringsmetodens onlinebusiness-forløb eller tegn en mentor-abonnement, hvor du har min personlige sparring helt for dig selv.
Jeg lover dig, begge forløb vil være banebrydende for dig og din virksomhed – og både din bankrådgiver og revisor vil elske dig for det.

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook