Er du selvstændig, iværksætter coach, behandler eller lignende. Så se her!

100% fokus på dig og din virksomhed

12 ugers individuelt mentorprogram, til dig der vil ha' succes med din business

Sådan får du mere tid og tjener mere

online-business-vip

Det individuelle mentorforløb
 

Begrænset antal pladser!


– og få den tid, der passer dig bedst.


Er du selvstændig? Har du svært ved at få tiden til at slå til? Og er omsætningen, alligevel ikke der, hvor du gerne vil ha’ den?

Vil du ha’ flere kunder, uden det betyder, du skal arbejde endnu mere? Har du brug for at få mere tid til det du også brænder for, samtidig med at du hjælper flere og tjener mere?

Med Realiseringsmetodens Individuelle mentorforløb kan du på bare 12 uger  omstrukturere din virksomhed og skabe din (måske) første online-business-succes – indtægtsskabende og professionel forretning, der på mange måder kører selv…

Føler du, at du knokler og spekulerer 24/7? Og er omsætningen alligevel ikke der, hvor du gerne vil ha’ den?
Sådan behøver det ikke være!
Sælg din viden med online-produkter, og få det her:
Få mere tid!
Fyld dig selv op! Du er bevidst om, at for at kunne gøre en positiv forskel for andre, skal du ha’ tid til at fylde energi på dig selv, den tid får du her! 

Tjen mere!
Øg din omsætning! Du ved, du leverer stor værdi for dine kunder, men du kan ikke finde ud af at prissætte dine produkter og fylde dine hold! Det lærer du her!

Hjælp flere!
Nå ud til flere! Du elsker tanken om at hjælpe mange flere, uden at skulle arbejde mere. Men du ved ikke, hvordan du gør? Det lærer du også her! 

Hold koncentreret fokus sammen med mig i 12 uger, mens du lærer at skabe en yderst effektiv og indtægtsskabende forretning, der på mange måder kører selv…

Programmet

 • Individuel mentordag (kl. 9-15)
  Kun dig og mig,
   hvor vi arbejder sammen om at skabe en krystalklar vision for din ‘ultimative business-succes«.  Den individuelle mentordag foregår i Herning eller via skype. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så vælg den måde, der passer dig bedst lige nu.
 • 5 individuelle coaching sessioner a’ 25 minutters varighed
  Få sparring på dine præsentationer og afklaring på aktuelle udfordringer.
  De individuelle coaching sessions foregår via skype eller tlf. og skal anvendes indenfor 3 måneder efter vores individuelle mentordag.
 • Hver gang går vi direkte til sagen!
  Forud for hver session udfylder du “Forud for coaching”-skemaet. Det betyder, at vi, når vi “mødes” kan gå direkte til det, der er vigtigst at få gjort noget ved lige nu. Dermed sparer vi kostbar tid på at spore os ind på “hvad handler det om i dag”. Jeg kender svaret på forhånd, og vi går direkte til sagen!
 • Feed back på dine præsentioner
  Du har mulighed for at sende dine præsentationer til mig, og få min personlige feed-back i løbet af vores individuelle sessioner.
 • “Ugens Tjekpoint”
  Min erfaring er, at de deltagere, der hver uge afsætter tid til at reflektere over deres fremgang og deres udfordringer, og får dem tydeliggjort ved at få dem skrevet ned, er dem, der gør hurtigere og mere vedvarende fremskridt. “Ugens Tjekpoint” er et effektiv værktøj, når det gælder den ugentlige refleksion og planlægning – og er inkluderet i forløbet.

“Jeg har oplevet, hvordan Bentes fantastiske evne til at holde øjet på målet og få sat handling bag intentionerne igen og igen har fået ting til at ske, opgaver til at blive løst på en lettere facon og alle til at tage ansvar og handle.”
Helle Laursen

Du får alt det her:
Individuel mentordag
Vi udstikker den direkte succes-kurs, og du tager hjem med en skræddersyet strategi, du omgående kan tage handling på.

5 individuelle sessioner
På de fem individuelle sessioner, får du min direkte sparring på dine præsentationer og afklaring på aktuelle udfordringer. 

Soft selling, der føles godt
Ser du ikke dig selv, som den fødte sælger? Don’t worry. I løbet af 12 uger, lærer du, at booste dit salg uden at virke (eller føle dig) anmassende.

Lær hvordan du skal gøre
Det individuelle forløb er anderledes. Jeg fortæller dig ikke kun hvad og hvorfor – jeg fortæller dig også helt præcis hvordan!

Tid til at få din frihed tilbage!
Efter mentorforløbet er du fri for mange frustrationer. Du har mere tid, du hjælper flere og du tjener mere. Du får din frihed tilbage!

Du bli’r bare bedre og bedre
I løbet af de 16 uger, oplever du den personlige og faglige udvikling du længe har drømt om. Du bli’r bare bedre og bedre, gladere og gladere

5 ting vi arbejder med under hele forløbet
 • Vi holder dig afklaret og fokuseret på dine mål og din retning
 • Sammen udarbejder vi en effektiv handlingsstrategi, så du under hele forløbet ved, præcis hvad du skal arbejde med, for at nå dine mål.
 • Vi opgraderer dine kompetencer, så du kan udføre din plan med tillid og overbevisning. Det at have stærke kompetencer fremmer processen. Vi finder ud af, hvilke kompetencer, der vil hjælpe dig mest, og i samarbejde forbedrer vi dem.
 • Vi optimerer dine omgivelser – så der er færre forhindringer, og så det at nå dine mål bliver mere ubesværet.
 • Vi arbejder med dit mindset – for at overvinde frygt, tvivl, begrænsende overbevisninger, der kan holde dig tilbage.

100 % pengene-tilbage-garanti
Jeg er ret sikker på, at du vil synes godt om forløbet. Men din tillid og tryghed er vigtig for mig. Derfor får du  min 100 % pengene-tilbage-garanti.

Hvis du efter den individuelle mentordag ikke kan se, forløbet er noget for dig, fortæller du mig det bare senest 7 dage efter. Så betaler du kun for mentordagen, som koster 4.997 kr. Så enkelt er det!

Men fakta er, at når du gennemfører forløbet med mig, vil du sandsynligvis se, at dette er det mest handlings- og resultatfokuserede materiale du nogensinde har set samlet i én pakke. Test mig gerne!

“Jeg kan varmt anbefale Bente Tromborg! Vores session gik rigtig fint. Bente lyttede og kom med nye vinkler, som jeg egentlig havde lukket øjnene for, glemt eller tidsmæssigt sat i en anden rækkefølge. Bente bekræftede mig i nogle tanker, jeg har haft omkring min virksomhed, og så mindede hun mig om, at mersalg også er en mulighed for indtjening. Jeg synes, Bente er lyttende, hjælpsom og skarp på de områder, der volder problemer. På kort tid kom hun med flere ideer til løsninger, som jeg kan arbejde videre med. Super!”
Lone Frederiksen, Veganic

Tilmeld dig nu
En god investering! På det indviduelle forløb får du alt det du skal bruge, for at få succes med din online-business. Jeg har brugt tusindvis af amerikanske dollars og engelske pund på at lære en lang række coaching og salgsteknikker. Og her har jeg smeltet de to sammen i et trin-for-trin system, der er utrolig let at følge. Plus … Tænk lige på. Ved at følge dette program, kan du få flere kunder uden at arbejde mere, og du vil være i stand til at tjene din investering hjem igen mange gange!

Og dette program virker hurtigt!

Din pris: 14.997 kr. eller 4 nemme rater, 1. rate a’ 4.997 kr. og efterfølgende 3 a’ 3.795 (priserne er exkl. moms)

Hvis du af en eller anden grund ikke føler du får de forventede resultater, så har du jo min 100 % pengene tilbage garanti som dit sikkerhedsnet de første 7 dage.

Jeg tror på, at du kun kan flytte dine kunder så meget, som du selv er villig til at gå. Og dette individuelle forløb giver dig muligheden for at investere den tid og de penge, som du vil be’ dine kunder om at investere i dig. Du vil få en indsigt i, hvordan du skaber en  er yderst indbringende, indtægtskabende forretning, der praktisk talt kører selv…

Det individuelle mentorforløb er ikke for alle. Det er for dig, der er seriøs omkring din virksomhed, indstillet på at ha’ fokus på professionel udvikling af dig og din virksomhed i 12 uger, og indstillet på at tage handling på de gode intentioner!

Det individuelle mentorforløb er for dig, der er villig til at investere i dig og din virksomhed. Ikke bare pengene men også den tid det ta’r. Og dig, der er villig til at være ærlig, ikke bare overfor mig, men mindst lige så meget over for dig selv.

Hvis du kan se dig selv i den beskrivelse, så er det individuelle mentorforløb skræddersyet til dig, og jeg lover dig, du har aldrig oplevet noget tilsvarende.

Begrænset antal pladser!


– og få den tid, der passer dig bedst.

Tre ekstra bonusser til dig, der bestiller nu!
Du får de allerbedste betingelser! Til dig, der bestiller nu, har jeg tre ekstra bonusser, så du kan få det allerbedste fundament til din business-succes! Værs´go!
membershipcard
Bonus nr. 1 Tre måneders gratis medlemskab
 I Realiseringsmetodens medlemsklub lærer du alt om, hvordan du tiltrækker mere salg og skaber en god forretning ved hjælp af online markedsføring. Du får adgang til et nyt tema hver måned.

Værdi: 807 kr. plus moms.

 

 

Bonus nr. 2  “Online-business”-forløbet [Selvstudie]

Hvor du lærer, hvordan du kan skabe din første online-business-succes. Vi udvikler 3 kerneprodukter,  og din prisstruktur for de næste tolv måneder. Jeg lærer dig, nøjagtig hvordan du bruger video, audio og tekst for at skabe de bedste resultater for dine kunder og endda, hvordan du skaber, fylder og afholder et webinar, der fylder dine hold (også selvom du ikke har en mailingliste).

Værdi: 2.995 kr. plus moms.

 

Fri_adgang

Bonus nr. 3 Gratis og ubegrænset adgang i min. 12 måneder
Du kan bruge redskaberne fra det indviduelle mentorforløb og følge “Online-business”-forløbet igen og igen! Derfor får du fri og ubegrænset adgang til hele indholdet i min. 12 måneder. Så kan du logge dig på – lige når det passer dig!

 

 

Værdi: Bedøm selv

Begrænset antal pladser!


Jeg glæder mig! Det her er et helt unikt og fantastisk individuelt mentorforløb!

Kun få ledige pladser

Jeg har kun plads til en lille håndfuld seriøse ildsjæle på mit mentorprogram, da min kalender er booket godt op med foredrag, workshops, undervisningsforløb og udvikling af virksomheder.

Er du klar til at få sat skub i din online-business? Så anbefaler jeg dig, at kontakte mig med det samme, så jeg kan booke en tid til din individuelle mentor-dag, hvor vi udstikker den direkte succes-kurs for dig og din virksomhed, og du tager hjem med en skræddersyet strategi, du omgående kan tage handling på.

De bedste hilsner – og på gensyn

Bente Tromborg

 

 

 

PS. Det individuelle mentorforløb er pakket med indsigt, redskaber og successtrategier, der giver mulighed for at tjene din investering hjem mange gange! Tilmeld dig nu, så du er sikker på at få en af de først-ledige-tider.

Realiseringsmetodens Individuelle mentorforløb
er udviklet og udbudt af 
2Wellness

Tilmeld dig med det samme, så du er helt sikker på at få den tid, der passer dig bedst.