Lav en light udgave af din e-bog

Martin Thorborg har netop genudgivet sin populære e-bog ePusher i en 3.0 version. Du kan få bogen i to udgaver. En gratis light udgave af bogen og hele bogen for 1.875 kr. + moms.

Bogen giver dig masser af gode råd til, hvordan du kan tjene penge på din online forretning. Det er genialt, at Martin Thorborg lader folk se, om bogen er noget for dem, inden de køber den. Det er en strategi, som du også kan bruge, når du skriver e-bøger.

Call-to-action

Med light udgaven får du hele tiden masser af gode idéer og inputs til, hvordan du kan optimere din online forretning. I light udgaven er der masser af call-to-action links, som giver potentielle læsere lyst til at købe bogen for at få resten af informationerne. Du får simpelthen en forsmag på, hvad du får, hvis du køber hele bogen.

I light udgaven får du hele bogen, hvor der er cuttet masser af råd, artikler osv. ud, som du kun får, når du køber den fulde version. Det er en super måde at promovere sin bog på, da bogen markedsfører sig selv. Du kan modtage light versionen her.

Med den fulde version af ePusher får du alle råd til, hvordan din online forretning kan tjene flere penge. Du kan se alle kapitlerne her.

Derfor er det en god idé med en light udgave

Mange tænker måske, at det er dumt at give noget gratis væk af ens bog, da man ikke vil afsløre nogle af sine råd for potentielle kunder. Men hvis du har skrevet en lang e-bog fuldt med gode råd, som kan booste virksomheders omsætning, kan du sagtens give noget af bogen væk.

På den måde bruger du bogen til at sælge sig selv. Du får ikke en bedre markedsføring, end det som en light udgave giver til læseren. Det er bedre at lade folk selv danne sig et indtryk af din e-bog. På den måde kan de selv se, hvorfor de ikke kan undvære din e-bog. Hvis de kan lide de råd, som du kommer med, vil de også gerne have resten af e-bogen.

Hvis du har en e-bog, er det en god idé, hvis du giver dine læsere/kunder en forsmag på, hvad de kan forvente af bogen. I stedet for at give de første 20 sider, kan det virke bedre, hvis du laver en light udgave på samme måde som med ePusher, hvor den potentielle kunde kan se strukturen i hele bogen. På den måde kan læseren af light udgaven se, hvad hun går glip af.

Hent evt. light udgaven af ePusher, så får du et glimrende eksempel på, hvordan du kan give dine potentielle kunder den bedste mulige forsmag på din e-bog.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook