Lav markedsføring på eksterne blogs

En ny rapport fra Technorati Media viser, at blogs har en kæmpe betydning, når kunder skal foretage et køb. Blogs scorer højt, når det handler om tillid, popularitet og direkte indflydelse på køb. Forbrugere har simpelthen tillid til, at blogs kommer med en objektiv vurdering af de produkter, som de anmelder.

Selvom undersøgelsen er fra USA, er den stadig interessant for os herhjemme, for blogs fylder mere og mere i mediebilledet. De kommer kun til at fylde mere i fremtiden.

Derfor lytter forbrugere til blogs, og derfor skal du bruge eksterne blogs i din markedsføring.

Læs også: Få en bedre placering i Google ved at have styr på dine links

Intern og ekstern blog markedsføring

Du kan se på blog markedsføring på to måder. Den ene er den interne, som er den blog, som du har på din firmahjemmeside. Her skriver du om dine produkter, om hvordan du løser problemer for dine kunder, og om stort og småt.

De eksterne blogs er dem, som du ikke selv ejer. Stort set uanset hvilken branche du er i, findes der masser af blogs om netop dit emne/område. Disse blogs er blevet de nye gatekeepers. Hvis de kan lide dine produkter/services, vil du nå ud til masser af købevillige forbrugere.

Sådan bruger du eksterne blogs

Du kan vælge at skrive gæsteindlæg for disse blogs. Mange blogs tillader, at du skriver gæsteindlæg til dem, da det både gavner dem og dig. Disse links er desuden meget værdifulde i Google.

Du kan sende dine produkter til blogs, så de kan anmelde dem. Disse blogs har meget stor betydning for, hvad mange forbrugere vælger at købe. Derfor er det ikke altid nok, at du giver dine produkter gratis til blogs.

Det er en god idé, hvis du henvender dig til de blogs, som du har udvalgt, inden du bare sender produkter til dem.

Læs også: Sådan får du dine kunder til at anbefale dig

Find relevante blogs

Det er vigtigt, at du ikke bare sender dine produkter ud til tilfældige blogs. Du skal huske på, at du gerne vil ramme de læsere, som har noget med din forretning at gøre.

Du skal udvælge blogs ud fra, om du gerne vil ramme netop deres læsere. Du skal se på disse eksterne blogs som gatekeepere til flere kunder for din virksomhed.

Hvis du griber det rigtig an, kan du få virkelig god markedsføring på denne måde.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook