Markedsføring – så enkelt kan det være

Mange af dem jeg coacher oplever markedsføring som en svær opgave.

  • De ser markedsføring som noget, der tager lang tid
  • De føler salg og markedsføring føles anmassende
  • De synes markedsføring ganske enkelt er U-overskueligt

Men sådan behøver det ikke at være.

Alligevel kan jeg godt forstå dem…

For rigtig mange (som i rigtig, rigtig, rigtig) mange har ikke gjort sig selv den tjeneste at følge et system, der virker. De famler i blinde, og aner stort set ikke, hvem de skal sælge, hvad til, hvornår og hvorfor.

Og det er i bund og grund derfor jeg har skabt Realiseringsmetoden.

Min mission er at hjælpe coaches, behandlere, terapeuter og andre med at få Succes med deres Onlinebusiness. Det gør jeg blandt andet ved at lære dem, hvordan de bliver bedre til deres online markedsføring.

På mentorforløbet og onlinebusiness-forløbet arbejder vi i dybden. Her på siden skraber vi lige overfladen, så du får en idé om, hvad der skal til.
Og hvis vi lige dvæler lidt ved markedsføringen, så skal du have følgende 5 trin på plads:

  1. Din strategi, som blandt andet handler om at beslutte sig for, hvem din målgruppe er, hvilke værdier, der er vigtige for dig som person og som virksomhed, og en plan, der skaber overblik
  2. Din kerneydelse, hvad er det du udbyder, og hvordan arbejder du med dine kunder live og online,
    Hvordan sikrer du, at dine kunder får det de har betalt for – og gerne mere til
  3. Teknik er for mange et fy-ord. Men, når du ved, hvor enkelt du faktisk kan få teknikken til at spille, ville du aldrig være den foruden. Du vil spare så meget tid, både når det gælder at modtage og registrere betalinger, yde en god kundeservice og øge omsætningen, uden det betyder, at du skal arbejde endnu mere end du gør i dag – tværtimod! Du kan reducere din arbejdstid.
  4. Din salgstragt, som er det system, der består af flere trin, som blidt konverterer følgerne på f.eks. din side på facebook til betalende kunder. Du kan ikke springe nogle af trinene over, men du kan gøre hvert trin både enkelt og overkommeligt – og på den måde føles salg og markedsføring ikke længere som en sur pligt, men mere som en god kundeservice, der giver din målgruppe en uforpligtende mulighed for at lære dig bedre at kende, og se, om du er det rette match for dem.
  5. Din personlige salgs-booster, som med simple tiltag øger resultatet – ret markant endda – på din bundlinje.

 

PS. Hvis du gerne vil lære, hvordan du får succes med din onlinebusiness, så du kan få mere tid, hjælpe flere og tjene mere, så kom med på Realiseringsmetodens onlinebusiness-forløb eller tegn en mentor-abonnement, hvor du har min personlige sparring helt for dig selv.

Jeg lover dig, begge forløb vil være banebrydende for dig og din virksomhed – og både din bankrådgiver og revisor vil elske dig for det.

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook