Realiseringsmetoden_Header

Medlemsklubben “Bedre markedsføring – mere salg!” er til dig, der arbejder som underviser, coach, behandler og lignende, og som en gang for alle vil gøre op med decideret mangel på kunder og alt, alt for lav omsætning!

Som medlem, vil du opdage hemmeligheden bag en effektiv online-markedsføring, der tiltrækker flere kunder og skaber mere salg!

Med Realiseringsmetodens medlemklub ”Bedre online markedsføring – mere salg!” viser Bente Tromborg dig, hvordan du helt præcis bliver bedre til markedsføring online og skaber mere salg – på kortere tid!

Tilmeld

Bente_250X250

Er du selvstændig, underviser, coach, behandler, terapeut eller lignende? Og vil du vide, hvordan du bliver bedre til online markedsføring, så du får flere kunder og flere penge i kassen – på kortere tid?

Så er medlemsklubben noget for dig!

Medlemsklubben ”Bedre online markedsføring – mere salg!” – dit nye hemmelige våben! Medlemsklubben dækker de centrale strategier, du bør kende, og giver dig en nem-at-følge-vejledning i at udføre dem.

Kan du genkende nogle af de typiske frustrationer indenfor online markedsføring – og tiltrækning af flere kunder?
 • Jeg vil gerne være synligt, der hvor det virker! Men det er ofte en kamp at nå det hele
 • Du er frustereret over, at det du gør, ikke sælger
 • Du er tvivl, om du overhovedet rammer din målgruppe bedst muligt
 • Du har svært ved at fortælle andre, hvad du arbejder med - så det føles naturligt
 • Du bryder dig ikke om at sælge, for det føles anmassende
 • Du er bange for at lyde for poppet, sælgeragtig og panisk
 • Du er i tvivl om, hvordan du opbygger en markedsføringsstrategi, der virker
 • Du prøver lidt hist, lidt pist, men intet af det virker
 • Du har virkelig brug for en struktur, der virker, og som du kan følge (nærmest) slavisk

Lyder nogle af disse frustrationer genkendelig for dig, som noget af det du oplever i din hverdag som selvstændig?

Så er medlemsklubben “Bedre markedsføring – mere salg!” – noget for dig…

Hvem står bag medlemsklubben?

Lad mig først give dig et billede af, hvem jeg er, inden vi går videre. Jeg hedder Bente Tromborg, og med over 10 års erfaring med markedsføring har jeg samlet masser af viden og værktøjer, der virker. Du får dermed adgang til værdifuld information indsamlet fra kurser og workshops i både Danmark og udlandet samt utallige onlineforløb.

Udover at være en erfaren marketingskonsulent, har jeg også arbejdet som selvstændig siden 2004 og har hjulpet folk med at sætte sig mål og nå dem. Den feedback jeg får fra mine deltagere går især på, at jeg formår at gøre enhver opgave enkel og overkommelig og er kendt for at skære helt ind til benet, så deltagerne får et klart overblik og når deres mål på kortere tid.

Det der især driver mig er at hjælpe soloselvstændige og andre ildsjæle med at gøre det, der virker! At gøre opgaverne enkle og overkommelige, så de kan implementeres i en hektisk hverdag.

Og jeg ved, at du er her for at gøre en positiv forskel for andre med din forretning – og at det er tid til, at dine evner, og den forskel du kan gøre for andre kommer helt frem i lyset, så du kan tiltrække de folk, du brænder for at hjælpe – og skabe de resultater, du fortjener.

Derfor har jeg skabt
medlemsklubben ”Bedre online markedsføring – mere salg!” 


Medlemsklubben “Bedre online markedsføring – mere salg” er den første danske klub med træning i at blive bedre til online markedsføring, så du kan få flere kunder og skabe  mere salg… som den DU er!

En af de største årsager til at soloselvstændige og iværksættere kæmper med for lidt tid, for få kunder og for lav indtjening er, at de mangler en struktur på, hvordan de når ud til flere og sælger mere uden at virke eller føle sig anmassende!

Lyder det bekendt?

Så ved du sikkert allerede, at uden en fast strategi og struktur ender det alt for ofte med en svag og ineffektiv markedsføring, der fejler, når det gælder at tiltrækk flere købelystne kunder og skabe synlige resultater.

 

Det ændrer sig fra i dag! Sådan vil medlemskabet helt præcist forvandle din virksomhed

Som medlem af klubben ”Bedre online markedsføring – mere salg!” får du viden, indsigt og succes-strategier, der gør det lettere for dig blive mere synlig og få flere kunder.

Du har brug for en helt konkret strategi og handlingsplan, når det gælder din online-markedsføring. Virksomhedernes online-platforme har gennem tiden vist sig at være særdeles vigtige. Og du kan allerede nu se en kløft mellem de, der har styr på deres online-markedsføring, og de, der ikke har.

Det vil medlemskabet betyde for dig

 • Du får flere af de rigtige tilmeldinger til dit nyhedsbrev 24/7
 • Du lærer, hvordan du skaber mere salg døgnet rundt – uden at virke eller føle dig anmassende
 • Du får den viden, der giver dig den bedste start med digitale produkter som f.eks. ebøger og email-forløb
 • Du får en helt konkret handlingsplan, der gør det enkelt og overkommeligt at implementere de transformerende tiltag i en travl og hektisk hverdag
 • Plus meget, meget mere!

Fik 1.563 tilmeldinger til sit nyhedsbrev på en måned

Tatjana lærte i medlemsklubben, hvordan hun skræddersyer en velkomstpakke til sin målgruppe, og hvordan en skræddersyet velkomstpakke virker som en ren magnet på de besøgende på hjemmesiden. Det gav Tatjana 1.563 nye abonnenter til sit nyhedsbrev – efter kun at have været medlem i en måned.

Du får adgang til præcis samme viden i allerførste modul!

Alt det her får du:

I Realiseringsmetodens medlemsklub lærer du alt om, hvordan du tiltrækker mere salg og skaber en god forretning ved hjælp af online markedsføring. Du får adgang til et nyt tema 10 gange om året.

 

 • Hver gang guider jeg dig igennem et nærmere afgrænset emne med en workshop (som video og lydfil)
 • Du modtager trin-for-trin guides, der gør det nemt for dig at gøre de rigtige tiltag – i den rigtige rækkefølge.
 • Tjeklister, så du kan følge med i, hvor langt du er kommet.
 • Andre klubber stopper her. Men jeg fortsætter! Den personlige kontakt kan ikke erstatttes! Derfor har jeg inkluderet en individuel session via skype eller telefon hver eneste kvartal. Du behøver ikke være bange for, du glemmer at bestille tid til den. Jeg sender dig en reminder om, at det er nu du skal bestille! Tidsbestillingen foregår i øvrigt online og er åben 24/7, så du kan booke din tid døgnet rundt - og lige når det passer dig!

Det materiale du får adgang til i medlemsklubben kan du downloade og beholde til evigt eje.

Tilmeld

OK! Hvad koster det så at være medlem?
Lad mig være helt ærlig … det har bestemt ikke været nemt for mig at prissætte medlemsklubben. Alene de individuelle sessioner har en værdi af 3.000 kr. + moms. Implementerer du den viden og de værktøjer, du får hver måned, kan du forvente at få din investering hjem igen mange gange …

Men omvendt ved jeg, at en pris, hvor værdien af alt det øvrige materiale lægges oveni er for stor en mundfuld for mange af de folk, der virkelig har brug for træningen.

Derfor har besluttet mig for at sætte prisen til …

 • 269 kr. + moms pr. måned!

Altså kun en brøkdel af, hvad det vil koste dig at hyre en god markedsføringskonsulent med forstand på de sociale medier.

Få adgang til det første materiale med det samme!

Du får adgang til det første materiale med det samme, når du tilmelder dig – og der er masser af spændende indhold at glæde sig til i de kommende måneder! Her er et overblik over de 10 temaer, der ligger klar til dig:

 • Følg udviklingen i din forretning med "360 graders business-tjek"
 • Sådan får du flere (af de rigtige) tilmeldinger til dit nyhedsbrev
 • Sådan sælger du mere med dit nyhedsbrev
 • Onlineprodukter - kom rigtigt i gang
 • Få markant flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev med en Telesummit
 • 5 trin, der gi'r dig succes på facebook
 • 5 trin, der får dig godt igang med din LinkedIn firmaside
 • Få dit Business-drømmeteam på plads nu
 • Er du klar til Passiv Indkomst
 • Brug Youtube effektivt i din markedsføring

Som om det ikke var nok! 1 gang i kvartalet får du får også 1 individuel session a’ 25 minutters varighed via skype eller telefon.

Tilmeld

“Jeg har oplevet; at det som virkede uoverskueligt, blev overskueligt og simpelt. Jeg har fået et større indblik i mine egne evner til at ændre med små skridt, og fundet større tålmodighed med mig selv. Det der har givet den største effekt ved vores forløb, har været opfølgningen af vores session. Det har hjulpet mig til at varetage og have fokus på det frø som blev sået… sørget for at nurse, pleje og holde opmærksomheden på udviklingen…

Tak, Bente, for den gave du har givet mig.”

Marianne Barnkob

Du får min 30 dages 100% Pengene-tilbage-Garanti

Hvis du efter at have haft ubegrænset adgang og afprøvet medlemskabet i op til 30 dage ikke er tilfreds, og du ikke kan se, at medlemskabet er noget for dig, fortæller du os det bare med det samme, så afmelder vi dig forløbet, det indbetalte kontingent betaler vi 100% tilbage – og det har ikke har kostet dig en krone at afprøve klubben! Vælger du at fortsætte, bliver kontingentet automatisk trukket via dit kreditkort, indtil du opsiger dit medlemskab, hvilket du kan gøre uden opsigelsesvarsel.

Forestil_dig (2)

Se lige de her udtalelser
“Jeg havde forventet at blive inspireret til nye tiltag, der kunne øge mit salg, og fik nogle helt konkrete, praktiske råd, som jeg kunne bruge med det samme.

Det er rigtig rart at få helt praktiske råd i stedet for sådan nogle “fluffy” vendinger, som man ikke helt ved, hvordan man skal bruge.

Det er vigtigt for mig mundtligt at formulere mine tanker om projektet for fortsat at kunne være fokuseret, når jeg det meste af tiden arbejder alene.”

Udtalelser fra klub-medlemmer

Tilmeld

 

Meld dig ind fordi du VIL skabe succes for dig og din virksomhed. Meld dig ind, fordi du vil lære markedsføring online, der virker! Hver måned tager du en god og passende bid af den store succes-kage.

Sæt handling bag de gode intentioner. Så LOVER JEG DIG, at du vil skabe en positiv forandring i din forretning hver eneste måned!

Sådan kommer du i gang
Når du har tilmeldt dig, får du login og password til dit eget personlige område. Du kan logge dig på for at se eller gense de enkelte undervisningsvideoer og downloade materialet, når som helst det passer dig, og lige så ofte du ønsker det.

Fortsætter du i et løbende abonnement efter den første måned, kan du opsige dit medlemskab, når det passer dig. Du skal blot give mig besked, så sørger jeg for, at dit abonnement bliver stoppet. Du er velkommen til at downloade det materiale, du får adgang til din egen computer.

Det er tid til at sætte handling bag ordene. Dine potentielle kunder venter på dig … 

Jeg har lagt kortene på bordet. Du ved, hvad du kan forvente. Og du ved, at det kan forvandle din forretning for altid, hvis du tager udfordringen op. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klubben. Det her er en helt unik medlemsklub, spækket med viden, indsigt og succes-strategier, der gør dig bedre til online markedsføring og skaber mere salg.

Er du klar til at blive bedre til online markedsføring og skabe meres salg? Og er du TÆNDT over den mulighed, jeg giver dig her? 

Ja tak, Bente! Lad mig komme ombord NU! Så jeg kan komme ud over stepperne og skabe mere salg!

Har du spørgsmål?
Send dit spørgsmål til mig bente@realiseringsmetoden.dk, så vender jeg tilbage hurtigtst muligt.

De bedste hilsner – og på gensyn i klubben

Bente Tromborg

 

PS. Overvej hvor tit du i løbet af en måned laver impulskøb for kr. 269? og hvad det er værd at være med i klubben i stedet….. Bliv medlem nu og få direkte adgang til det første materiale

 

Realiseringsmetodens medlemsklub
er udviklet og udbudt af Bente Tromborg

Tilmeld dig med det samme, og bliv en del af Realiseringsmetodens medlemsklub