Realiseringsmetoden_Header

Mentor-abonnementet er til dig, der har mod på at udfordre dig selv og din forretning i et fokuseret forløb, der gør dig i stand til at hjælpe flere, tjene mere og få mere tid til dig selv.

Med et mentor-abonnement træder du og din forretning i centrum og via et konkret handlingsforløb, personlig sparring og træning af dit mindset vil du opleve en ekstrem udvikling, som sparker både din tilfredshed og indtjening til tops.

 

Realiseringsmetoden - Bente TromborgHej

Jeg er stolt af at præsentere mit individuelle mentor-abonnement, som er skræddersyet til dig, der vil gøre en indsats for at skabe forandring. Jeg er din personlige mentor, og et forløb vil minimum vare 6 måneder for at skabe en vedvarende forandring.

Læs mere om abonnementet her på siden og kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Venlig hilsen
Bente Tromborg

“Jeg havde forventet at blive inspireret til nye tiltag, der kunne øge mit salg, og fik nogle helt konkrete, praktiske råd, som jeg kunne bruge med det samme.”
Loa Andersen

Hvad kan du bruge mentor-abonnementet til?

Det er dig og din forretning, som er afgørende for, hvad vi skal arbejde med. Det kan være, at du har brug for konkret vejledning til at skabe et bestemt online-produkt eller at du allerede er god til at markedsføre dig online og gerne vil blive endnu bedre.

Typiske arbejdsemner er:

 • Markedsføring online
 • Mere salg gennem nyhedsbrevet
 • Kundeservice, der virker
 • Cross-channel-kampagner
 • Online-produkter
 • Priser
 • Hjemmesider, der sælger
 • Produktsortiment
 • Webinarer
 • Outsourcing
 • Feedback på dine præsentationer

Den tidligere respons fra individuelle sessioner er fantastisk. Faktisk svarer 10 ud af 10 deltagere, at de er fuldt ud tilfredse med sessionerne. Og alle deltagerne melder tilbage, at de får genskabt overblikket, konkretiseret opgaverne – og ikke mindst realiseret mål på kortere tid.

Nå dine mål med Realiseringsmetoden

 

 

 

 Sæt kursen og nå dine mål med mentorabonnementet

Resultaterne skaber vi sammen ved at:

 • Holde konstant fokus på dine mål
 • Udarbejde en handlingstrategi
 • Gøre dig ansvarlig for dine opgaver
 • Bruge tid på sparring og individuel rådgivning
 • Arbejde med dit mindset

Hvem er mentor-abonnementet til?

Det individuelle mentor-abonnement henvender sig særligt til dig, der lever af at hjælpe andre mennesker med at få en bedre hverdag – og selv efterspørger konkrete og succesfulde teknikker til at forbedre dine resultater. Og få mere tid til dig selv.

Det kan for eksempel være, at du er:

 • Underviser
 • Coach
 • Behandler
 • Terapeut
 • Instruktør

Eller måske noget lignende. Din titel er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er villig til at gøre en reel indsats for at nå de mål, du drømmer om at realisere. Du vil stå til ansvar for nogle opgaver overfor din mentor og du vil få lektier for – lektier, der er direkte relateret til  forbedring af din virksomhed og skaber direkte forandringer.  Du må altså gøre dig umage, hvis du vil skabe resultater og få en unik konkurrencefordel.

Grib en unik mulighed!

Er du klar til at skabe resultater og udvikle din forretning, så du kan hjælpe flere, tjene mere og få mere tid til dig selv? Når du har valgt og købt dit abonnement, sender jeg dig en mail med link til, så du kan bestille din første session og komme i gang med det samme.

Hvem er din mentor?

Med over 10 års erfaring med markedsføring har Bente Tromborg samlet masser af viden og værktøjer, der virker. Du får dermed adgang til værdifuld information indsamlet fra kurser og workshops i både Danmark og udlandet samt utallige onlineforløb.

Udover at være en erfaren marketingkonsulent, har Bente Tromborg også arbejdet som selvstændig siden 2004 og har hjulpet mange folk med at sætte sig mål og nå dem. Hun formår at gøre enhver opgave enkel og overkommelig og er kendt for at skære helt ind til benet, så deltagerne får et klart overblik og når deres mål på kortere tid.

Bente lyttede og kom med nye vinkler, som jeg egentlig havde lukket øjnene for, glemt eller tidsmæssigt sat i en anden rækkefølge…På kort tid kom hun med flere idéer til løsninger, som jeg kan arbejde videre med. Super!
Lone Frederiksen

Hvordan forløber mentor-abonnementet?

De individuelle sessions foregår via telefon eller skype og varer cirka 45 minutter.

Inden hver session, skal du udfylde et spørgeskema, ’Forud for coaching’, som du får tilsendt pr. mail. Dine svar gør, at vi hurtigere kommer til sagens kerne, når vi taler, og at du derved kan arbejde mere målrettet.

Efter hver session får du tilsendt en skriftlig oversigt over de punkter, vi har talt om og de opgaver, du skal arbejde med indtil næste session. Samtidig skal du udfylde et evalueringsskema til hver session, som understøtter læringprocessen og sikrer, at du når de bedste resultater – på kortere tid.

Lyder det interessant? Når du har valgt og køb det abonnement der passer dig, sender jeg dig en mail med link til tidsbestillingen online, så du kan bestille din første session og komme i gang med det samme.

Og hvad koster det?

Et helt individuelt forløb med unikke løsninger og forskellige resultater kan ikke proppes ned i standard-priser. Derfor er pris-strukturen så fleksibel som muligt og du har mulighed for at vælge forskellige typer af abonnementer og forskellige måder at betale på.

Typer af abonnement

Bedst til prisen
Professionel

En session
hver 2. uge
(22 sessions om året)

Forud for session-skema

Skriftlig opfølgning

Evaluering

E-mail påmindelser

(online tidsbestilling)

Mail-support

2.995 kr.+ moms/måned
eller 29.950/år

Standard

En session
hver 3. uge
(16 sessions om året)

Forud for session-skema

Skriftlig opfølgning

Evaluering

E-mail påmindelser

(online tidsbestilling)

Mail-support

2.395 kr.+ moms/måned
eller 23.950/år

Økonomi

En session
hver 4. uge
(10 sessions om året)

Forud for session-skema

Skriftlig opfølgning

Evaluering

E-mail påmindelser

(online tidsbestilling)

Mail-support

1.695 kr.+ moms/måned
eller 16.950/år

For at få fingrene i Mentor-abonnementet til de fordelagtige priser, skal du købe dit abonnement og fortsætte i minimum seks måneder. Der er ingen rådgivning i juli måned.


Mabel Kernn om mentor-abonnementet

"Som selvstændig arbejder jeg meget alene og savner derfor ofte sparring, når jeg får nye ideér eller skal tage vigtige beslutninger i min virksomhed.

I årene har jeg deltaget i flere netværksmøder, webinarer, onlineforløb og brugt alt for mange timer foran computeren for at blive klog på hvilke rådgivere, der ville passe lige netop til min virksomhed, når det nu ikke kun er en ting, jeg har brug for for at komme iål med.

Jeg har tidligeret brugt Bente i forbindelse med opsætning af nogle workshops samt mit nyhedsbrev. Bente er en god sparringspartner, sætter sig grundigt ind i opgaverne, har stor erfaring og effektive redskaber til at krydse målstregen. Altså alt det jeg havde brug for , for at jeg og min virksomhed kunne komme godt fra start i det nye år. Jeg var derfor ikke i tvivl, da Bente lancerede sine mentorforløb.

Jeg er fuld af optimisme og har sammen med Bente fået lagt den første køreplan, der skal få mine projekter ud i lyset. Jeg kan allerede sætte "flueben" ved de første opgaver og glæder mig til de næste opgaver på listen.

Jeg er sikker på at mentorforløbet sparer mig for en masse tid. Med Bente på sidelinien er der 100 % fokus på mig og mine opgaver og jeg ved lige præcis hvad mit næste trin er. Det føles rigtig rart.

Mentorforløbet er uden tvivl den bedste investering (både økonomisk og tidsmæssigt) og jeg vil til hver en tid anbefale Bente som mentor, når du vil i mål på en sikker og effektiv måde."

- Mabel Kernn, indehaver af virksomheden Mabel Kernn for en bedre balance, holdning og bevægelse


Betalingsform

Der er to muligheder for at betale:

 1. Månedsvis betaling
  Betalingen af abonnementet sker hver måned ved at du automatisk vil blive trukket ovenstående beløb + moms. Du binder dig for 6 måneder og kan herefter opsige dit abonnement med omgående virkning.
 2. Årsaftale
  Du vil blive trukket ovenstående beløb + moms én gang. Denne betalingsform giver dig 12 mdr. Abonnement for prisen af 10 mdr. – du sparer altså over 16% af prisen! Cirka 14 dage inden dit abonnement udløber, vil du få en besked om at det er tid til fornyelse. Hvis du fortryder og ønsker at opsige efter 6 måneder, betaler du for de 6 måneder + et administrationsgebyr på 995 kr.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.