Individuel sparring, der holder dig til ilden, skaber struktur og overblik, så du når dine mål - på kortere tid!

Mentor-abonnementet er til dig, der har mod på at udfordre dig selv og din forretning i et fokuseret forløb, der gør dig i stand til at hjælpe flere, tjene mere og få mere tid til dig selv.

Få min personlige sparring og støtte samt masser af attraktive genveje

Mangler du den personlige sparring, der holder dig til ilden,
så du kan skabe endnu bedre resultater - på kortere tid?

Fylder overspringshandlingerne alt for meget, fordi du arbejder alene?

Har du tænkt over, at du måske slet ikke er så dårlig til salg og markedsføring, som du selv går og tror? Du mangler bare at finde den måde, der føles rigtig for dig.

Med mentor-abonnementet skal du ikke udtænke, vurdere og beslutte det hele selv! Med mentor-abonnementet har du adgang til professionel sparring med faste intervaller. Plus du får en masse attraktive genveje til nemmere arbejdsrutiner og bedre resultater.


Er mentor-abonnementet noget for mig?

Det individuelle mentor-abonnement henvender sig særligt til dig, der lever af at hjælpe andre mennesker med at få en bedre hverdag – og selv efterspørger konkrete og succesfulde teknikker til at forbedre dine resultater. Og få mere tid til dig selv.

Mentor-abonnementet er den gode løsning for dig, hvis du nogen gange har behov for den personlige kontakt for at bevare motivationen. Når du har investeret i mentor-abonnementet bliver det hurtigt en naturlig vane at få opgaverne løst, og derfor kommer du til at høste resultaterne af din indsats.

Mentorabonnementet er også for dig, hvis du arbejder som soloselvstændig og ikke har den daglige sparring med kollegaerne ved kaffemaskinen eller i frokostpausen, som man har på en almindelig arbejdsplads. Når du arbejder alene, er det helt naturligt, at du har  brug for en at vende mulighederne med, så du bliver afklaret på, hvilke bolde du skal gribe, og hvilke du skal la' falde.

Har du brug for feedback på din strategi, markedsføring, dit produktsortiment, dine priser, præsentationer og meget, meget mere, er mentor-abonnementet også noget for dig.

Din mentor

Med over 10 års erfaring med markedsføring har Bente Tromborg samlet masser af viden og værktøjer, der virker. Du får dermed adgang til værdifuld information indsamlet fra kurser og workshops i både Danmark og udlandet samt utallige onlineforløb.

Udover at være en erfaren marketingkonsulent, har Bente Tromborg også arbejdet som selvstændig siden 2004 og har hjulpet mange folk med at sætte sig mål og nå dem. Hun formår at gøre enhver opgave enkel og overkommelig og er kendt for at skære helt ind til benet, så deltagerne får et klart overblik og når deres mål på kortere tid.

Mentor-abonnementet

Det er dig og din forretning, som er afgørende for, hvad vi skal arbejde med. Det kan være, at du har brug for konkret vejledning til at skabe et bestemt online-produkt eller at du allerede er god til at markedsføre dig online og gerne vil blive endnu bedre.

Den tidligere respons fra individuelle sessioner er fantastisk. Faktisk svarer 10 ud af 10 deltagere, at de er fuldt ud tilfredse med sessionerne. Og alle deltagerne melder tilbage, at de får genskabt overblikket, konkretiseret opgaverne – og ikke mindst realiseret mål på kortere tid.

Det individuelle mentor-abonnement henvender sig særligt til dig, der lever af at hjælpe andre mennesker med at få en bedre hverdag – og selv efterspørger konkrete og succesfulde teknikker til at forbedre dine resultater. Og få mere tid til dig selv.

Det kan for eksempel være, at du er:
underviser, coach, behandler, terapeut eller instruktør.

Eller måske noget lignende. Din titel er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er villig til at gøre en reel indsats for at nå de mål, du drømmer om at realisere. Vi vil sammen lave et handlingsforløb, som du følger fra gang til gang - en slags lektier du får for – lektier, der er direkte relateret til forbedring af din virksomhed og skaber direkte forandringer. Du er fast besluttet på at gøre dig umage, fordi du vil skabe resultater og få en unik konkurrencefordel.

Hvordan forløber mentor-abonnementet?

Hvad koster mentor-abonnementet?

Et helt individuelt forløb med unikke løsninger og forskellige resultater kan ikke proppes ned i standard-priser. Derfor er pris-strukturen så fleksibel som muligt og du har mulighed for at vælge forskellige typer af abonnementer og forskellige måder at betale på.

Hvilke abonnementer kan jeg vælge imellem?

Professionel
2.995,-/ måned
 • En session hver 2. uge
 • Forud for session-skema
 • Skriftlig opfølgning
 • Evaluering
 • E-mail påmindelser (online tidsbestilling)
Vælg pakke

2.995 kr.+ moms pr. måned
eller 29.950 for et helt år

Standard
2.395,-/ måned
 • En session hver 3. uge
 • Forud for session-skema
 • Skriftlig opfølgning
 • Evaluering
 • E-mail påmindelser (online tidsbestilling)
Vælg pakke

2.395 kr.+ moms pr. måned
eller 23.950 for et helt år

Økonomi
1.695,-/ måned
 • En session hver 4. uge
 • Forud for session-skema
 • Skriftlig opfølgning
 • Evaluering
 • E-mail påmindelser (online tidsbestilling)
Vælg pakke

1.695 kr.+ moms pr. måned
eller 16.950 for et helt år

For at få fingrene i Mentor-abonnementet til de fordelagtige priser, skal du købe dit abonnement og fortsætte i minimum seks måneder. Der er ingen rådgivning i juli måned.

Når du har valgt og købt det abonnement der passer dig, sender jeg dig en mail med link til tidsbestillingen online, så du kan bestille din første session og komme i gang!

- Mabel Kernn, indehaver af virksomheden Mabel Kernn for en bedre balance, holdning og bevægelse

Mabel Kernn om mentor-abonnementet
"Som selvstændig arbejder jeg meget alene og savner derfor ofte sparring, når jeg får nye ideér eller skal tage vigtige beslutninger i min virksomhed.

Bente er en god sparringspartner, sætter sig grundigt ind i opgaverne, har stor erfaring og effektive redskaber til at krydse målstregen. Altså alt det jeg havde brug for , for at jeg og min virksomhed kunne komme godt fra start i det nye år. Jeg var derfor ikke i tvivl, da Bente lancerede sine mentorforløb.

Mentorforløbet er uden tvivl den bedste investering (både økonomisk og tidsmæssigt) og jeg vil til hver en tid anbefale Bente som mentor, når du vil i mål på en sikker og effektiv måde."


Betalingsmåder

Der er to muligheder for at betale:

Månedsvis betaling Betalingen af abonnementet sker hver måned ved at du automatisk vil blive trukket ovenstående beløb + moms. Du binder dig for 6 måneder og kan herefter opsige dit abonnement med omgående virkning.

Årsaftale Du vil blive trukket ovenstående beløb + moms én gang. Denne betalingsform giver dig et helt års abonnement (ingen sessions i juli)! Cirka 14 dage inden dit abonnement udløber, vil du få en besked om at det er tid til fornyelse. Hvis du fortryder og ønsker at opsige efter 6 måneder, betaler du for de 6 måneder + et administrationsgebyr på 995 kr.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Ja tak, jeg er klar til et konkret handlingsforløb og personlig sparring, som sender både min tilfredshed og indtjening til tops!

Kontaktoplysninger:


Realiseringsmetoden
V. Bente Tromborg
Holbækvej 1
7400 Herning

Tlf.     2685 1863
Mail: bente@realiseringsmetoden.dk

CVR: 25642430