NYHED: Realiseringsmetodens individuelle forløb

bare 3-6 måneder kan du omstrukturere din virksomhed og lære mit hemmelige system til at skabe din første business succes

Jeg har en rigtig dejlig dag i dag – igen :-) Jeg er nu kommet halvvejs i programmet, og har allerede haft 2 individuelle coaching-sessioner via skype.

Den første var med indehaveren af en webshop, der solgte gaver og interiør, og den næste var med en massør. To vidt forskellige. Men begge havde de det mål og få mere tid, tjene mere og hjælpe flere.

På 25 minutters fik vi arbejdet sammen om at … => Skabe en krystalklar vision for deres ‘ultimative business succes« i 2013 og videre frem, og den “perfekte livsstil” de gerne vil have deres virksomhed til at levere => afdække skjulte udfordringer, der kan sabotere væksten i deres virksomhed, og vi fik holdt dem fra at arbejde for mange timer.

På 25 minutter når vi ikke ind på lange og  detaljerede handlingsplaner, men deltagerne får præcis det spark, der skærper deres fokus på det, de skal kaste dig over nu og her. Og begge forlod sessionen med “Det her vil jeg tage handling på NU!”

Herligt!

Realease! På realiseringsmetodens individuelle forløb

Allerede inden de to sessioner havde jeg release på realiseringsmetodens indviduelle forløb.

bare 3-6 måneder kan du omstrukturere din virksomhed og lære mit hemmelige system til at skabe din første business succes.

Se intro-video her:


Varighed: 1:02

Det individuelle forløb er ikke for alle. Men hvis du er indstillet på at ha’ fokus på denne ene ting i 3-6 måneder, og få det gjort! Hvis du er villig til at investere i dig og din virksomhed. Ikke bare pengene men også den tid det ta’r. Og hvis du er villig til at være ærlig, ikke bare overfor mig, men mindst lige så meget over for dig selv. Så er det individuelle forløb noget for dig, og jeg lover dig, du har aldrig oplevet noget tilsvarende.

Hvo intet vover – intet vinder

Og her er der absolut intet at tabe! For alle får nemlig min 100 % pengene tilbage garanti. Dvs. du kan følge og afprøve forløbet i 30 dage, uden at risikere noget overhovedet. Hvis det viser sig i løbet af de 30 dage, at du ikke føler du får noget ud af det, eller vurderer du ikke kan få noget ud af det, så gi’r du mig bare besked, så afmelder jeg dig, og så betaler jeg hele beløbet tilbage.

Du kan læse mere om det individuelle forløb her

Hvad har du oplevet i dag? Indsæt dit svar i kommentarfeltet her nedenfor.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook