Realiseringsmetoden_Header

Er du underviser, coach, behandler eller lignende og i tvivl om, hvordan du sælger på nettet? Vil du vide, hvordan du får succes med dine online-produkter? Og er du frustreret over, at du ikke kan tiltrække kunder nok og at du sælger for lidt?

Hvad er Realiseringsmetoden?

Realiseringsmetodens enkle og effektive successtrategier kan hjælpe dig med at skabe en succesfuld online business forretning, så du kan hjælpe flere, få mere tid og tjene mere.

Realiseringsmetoden er:

  1. Personlig kontakt - også på online-forløb. Her bliver du ikke bare overladt til dig selv!
  2. Priser, hvor alle kan være med.
  3. Pakker til forskellige behov.
  4. Videoer, der gør ny viden let at forstå.
  5. Nye tiltag, der konstant forbedrer forløbene.
  6. Enkle tiltag, der kan implementeres trods en hektisk hverdag.
  7. Høj fleksibilitet, så du kan deltage, når det passer dig.
  8. Adgang til mit netværk og de værktøjer, jeg selv bruger.
  9. Og selvfølgelig en masse ekstra gratis materiale (e-bog,e-mail-kursus, blogindlæg, facebook, nyhedsbreve etc.).
Hvordan foregår Realiseringsmetoden?

Grundtanken i Realiseringsmetoden er at skabe et læringsforløb, som du nemt kan bruge i din hverdag og som vil løfte dig og din forretning. Uanset hvilket produkt, du vælger, vil processen være overskuelig og positiv at arbejde med.

Meget af den læring, som du får i Realiseringsmetoden, vil foregår online. Derved får du den største fleksibilitet og sparer tid og penge på transport.

Realiseringsmetoden rummer i øjeblikket følgende produkter:

# Medlemsklubben

For dig, der vil blive bedre til online-markedsføring, kan medlemsklubben give dig præcis den viden og de værksøjer, som gør dig i stand til at sælge mere med dit nyhedsbrev og få de rigtige tilmeldinger, markedsføring via Facebook og LinkedIn og meget mere. Jeg kalder det effektiv markedsføring på low budget.

# Onlinebusiness-forløb

Er du klar til vækst i din forretning? Så er online-business forløbet lige dig! Her lærer du at udvikle din egne online produkter som for eksempel e-mail-forløb, medlemsklubber og større undervisningsforløb. På den måde kan du hjælpe flere og tjene mere.

# Mentor-forløb

Får du mest ud af intensiv og individuel læring? Med en skræddersyet løsning hjælper jeg dig trinvist til at blive bedre til at udvikle digitale produkter og markedsføre dig online. Du vil blive guidet og holdt oppe på dine deadlines, så du vil være sikker på at nå dit mål og få succes med din forretning.

Bente Tromborgs program indeholder nogle gode tips og tricks, som jeg ikke har set i andre forløb, og som for mig har været med til at ”knække koden” og rent faktisk komme i gang med at lave et konkret produkt
Ulla Andersen

Du finder mere information om hvert produkt i menuen øverst på siden.

Realiseringsmetoden tilbyder også en masse gratis viden og værktøjer, som du kan bruge som inspiration eller følge helt konkret. Ved at følge nyhedsbrevet eller bloggen får du samtidig et godt indtryk af, hvad Realiseringsmetodens forskellige produkttilbud kan gøre for dig.

# Blogindlæg

Ved at følge de ugentlige blogindlæg får du også her viden og inspiration til at udvikle din forretning – alt sammen gøres på en enkel form, som er let at implementere i en hektisk hverdag. Besøg bloggen

# Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden. Hvert nyhedsbrev indeholder viden, som kan gøre dig klogere på, hvordan du bliver bedre til at sælge og markedsføre dig. Og samtidig får du mulighed for at se, hvad Realiseringsmetoden ellers kan hjælpe dig med. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her og samtidig modtage min gratis e-bog, som gør dig klogere på online produkter og markedsføring.

Få e-bogen “5 trin til dig, der vil have succes med din online-business” GRATIS
når du tilmelder dig mit nyhedsbrev om at opbygge stærke relationer og skabe mere salg:Nyhedsbrevet udsendes en gang om måneden. 100% spamfri og nemt at afmelde sig.

“Vil lige sige, at det er suverænt indhold, du har lavet – og jeg har fået en masse ud af det!!”
Mia Hansen

Hvem vælger Realiseringsmetoden?

Alle kan følge Realiseringsmetoden. Det er både enkelt forklaret og nemt at implementere på travle arbejdsdage. Mange arbejder i forvejen med at sælge viden og hjælpe som for eksempel coach, behandler, underviser , terapeut eller lignende. Og de vælger Realiseringsmetoden fordi de derved kan hjælpe flere uden at bruge mere tid – og samtidig skyde indtjeningen i vejret.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte mig – så vil jeg hurtigst muligt hjælpe dig med at komme videre og nå dit mål for en succesfuld forretning.

Du kan også blive klogere på Realiseringsmetoden på facebook – her er allerede flere end 2500 likes – måske er du den næste?

Håber vi ses

Venlig hilsen

Bente Tromborg

Tlf. 26 85 18 63 | bente@realiseringsmetoden.dk