Online markedsføring er guld for små virksomheder

I alt den tid vi har haft virksomheder, har vi også benyttet markedsføring til at sælge mere. Internettet har ændret den måde, hvorved små virksomheder kan markedsførere sig på. Online markedsføring gør det muligt for små virksomheder at konkurrere med store virksomheder.

Da jeg startede Realiseringsmetoden var det netop for at hjælpe selvstændige med, hvordan de kan tjene flere penge ved at bruge de rette kanaler inden for online markedsføring.

Læs også: 3 simple metoder til at skrive gode blogindlæg plus facitliste

Den dybe tallerken er opfundet

Det første, selvstændige og små virksomheder skal huske på, er, at de ikke selv behøver finde ud af, hvad der virker og ikke virker. Tidligere blev kortene holdt tæt ind til kroppen for virksomheder, og de ville ikke dele, hvad der virkede og ikke virkede.

I dag er der masser af gode råd på nettet om, hvad der virker og hvordan det gribes an. Der er dog så meget information, at man hurtigt kan ende med at bruge alt sin tid på at finde ud af, hvad der virker.

Det er noget af det, som jeg har brugt rigtig lang tid på, og derfor behøver din virksomhed ikke selv finde ud af det hele. Hvis du sørger for at implementere de rigtige værktøjer, når det kommer til online markedsføring, kan du konkurrere med større virksomheder end dig selv.

Lettere adgang for små virksomheder

Selvfølgelig er det stadigvæk en fordel at være en kæmpe virksomhed, som har råd til at komme ud på alle platforme. Men alligevel har internettet betydet, at små virksomheder har samme adgang til mange af de værktøjer som de store virksomheder benytter.

Blogs, Facebook, Adwords osv. er nogle af de værktøjer inden for online markedsføring, som små virksomheder har samme adgang til som store virksomheder.

Modsat de store virksomheder er det vigtigt for en lille virksomhed, at den satser på de rigtige ting og ikke skyder med spredehagl. På den måde kan små virksomheder hamle op med store virksomheder på en række områder.

Læs også: Sådan får du dine kunder til at anbefale dig

Online markedsføring er det hele værd

For hvis din virksomhed køber adwords, så konkurerer du direkte med store virksomheder. Du har samme mulighed, som de har. Tidligere blev små virksomheder nødt til at holde sig inden for et lokalt område, men sådan er det ikke længere.

Hvis det giver mening for din forretning, kan du sagtens konkurrere på landsdækkende niveau. Det skyldes, at online markedsføring er relativt billigt at have adgang til.

Det, du skal gøre, er at implementere de rette online markedsføringsværktøjer til din virksomhed. På den måde sikrer du, at du får masser af succes fra starten af.

En ting er sikkert. Online markedsføring er guld værd for din virksomhed, hvis du sørger for at have en god strategi. Her er det vigtigt, at du implementerer de værktøjer, som giver mening for din virksomhed.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags:

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook