Skab en online markedsføringsstrategi og tjen flere penge

Realiseringsmetoden bruger meget tid på at arbejde med at skabe en god og succesfuld online markedsføringsstrategi for medlemmer. For selvstændige er internettet noget af det bedste, der nogensinde er sket. Alle har nu muligheden for at tjene flere penge, mens vi bedre kan styre vores tid.

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan online markedsføring er guld værd for selvstændige. For at opnå succes er det vigtigt med den helt rigtige online markedsføringsstrategi.

Her får du nogle af de punkter, som der arbejdes med i Realiseringsmetoden.

1. Start med dine kompetencer

Allerførst skal du i gang med at finde ud af, hvad det helt præcist er, at du er god og dårlig til. Lav en liste hvor du skriver dine svage og stærke sider ned. Måske har du allerede tidligere gjort det, og så er du klar til at gå videre.

Selv hvis du allerede ved, hvad du er god til, skal du alligevel skrive en liste. Vis denne liste til andre. Det kan være familie, venner, kollegaer osv. Så kan du se, om de er enige med dig.

Det kan tit være svært at sige, hvad vi er gode og dårlige til. Det er altid godt at øve sig på. Det er vigtigt at vide, når du skal lave en succesfuld online markedsføringsstrategi, som får din forretning til at tjene flere penge.

Læs også: Skab struktur – og spar tid

2. Hvad kan du sælge online

Nu skal du tænke ud ad boksen og finde ud af, hvad du kan sælge online med fokus på dine stærke sider.

Hvis du f.eks. er bedre til at snakke end til at skrive, kan videoindhold være det helt rigtige for dig. Du kan læse mere om her, hvordan du skaber dine egne online produkter.

3. Vælg mediekanaler

Nu skal du til at tænke over, hvordan du kan komme ud med dine digitale produkter og også din forretning. Selvom det først er dette punkt, som omhandler selve din online markedsføringsstrategi, er de to andre punkter vigtige.

For hvis du ikke tænker over, hvorfor du gerne vil have en online markedsføringsstrategi, eller hvad du vil sælge, bliver det umuligt at finde ud af, hvilke mediekanaler fungerer bedst for dig.

Det kan være, at dit produkt er bedst at sælge ved at vise videoer, eller måske skal du skrive lange gode guides til dine produkter.

Det er det, du skal finde ud af.

4. Nedskriv din strategi

Du skal selvfølgelig skrive alle tre punkter ned, som vi allerede har været igennem. I punkt 4 gennemgår du alle dine punkter, og udfører din online markedsføringsstrategi. Du skal have en klar plan for, hvad du skal i gang med.

Næste skridt er, at du skal i gang med at udføre din online markedsføringsstrategi.

Læs også: Lav markedsføring på eksterne blogs

Hvis du skal have hjælp til at blive bedre til online markedsføring, kan du læse mere her. Jeg står altid klar til at hjælpe dig.

Skriv til Bente – kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.
[contact_form]

 

Tags: , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook