Realiseringsmetoden_Header

 

Er du underviser, coach, terapeut, behandler eller noget, der ligner? Vil du have mere tid, hjælpe flere og tjene mere ved at sælge din viden i form af online-produkter? Hvis ja, kan du starte allerede nu med at læse her hvordan!

5 enkle trin til undervisere, coaches, behandlere, terapeuter og andre, der vil have mere tid, hjælpe flere og tjene mere!

Med Bente Tromborg

På “Det Intensive Onlinebusiness-forløb” bliver du guidet gennem de 5 trin, der lærer dig, hvordan du udvikler, skaber og sælger din viden digitalt – og får succes med din online-business.

Frustrerer det dig at…
 • Du aldrig har tid? Tidligere var det din chef, der bestemte, hvornår du skulle arbejde. Nu føler du, at du skal stå endnu mere til rådighed af hensyn til dine kunder .
 • Du ikke finder nye kunder? Du kan hjælpe rigtig mange til en langt bedre hverdag – men hvor er kunderne og, hvordan kan  du sælge uden at virke anmassende?
 • Din omsætning slet ikke står mål med din indsats? Den tid, du bruger, de frustrationer, du har, og den forskel, du gør for andre bliver langt fra honoreret økonomisk.
 • Andre inden for din branche allerede har kastet sig ud i online-produkter? Ideen har sandsynligvis også strejfet dig et par gange, og NU skal du gøre noget ved den…
 • Tiden konstant er en flaskehals i din forretning? Og drømmer du derfor om at finde en måde, hvorpå du kan hjælpe flere på samme tid uden, at du selv skal være fysisk tilstede?
 • Du ikke har kunder nok? Og vil du gerne nå geografisk meget længere ud med dit budskab – uden, at det går ud over din kostbare tid med venner og familie?

Det kan sagtens være anderledes – se bare her:

 

Med over 10 års erfaring med markedsføring har Bente Tromborg samlet masser af viden og værktøjer, der virker. Du får dermed adgang til værdifuld information indsamlet fra kurser og workshops i både Danmark og udlandet samt fra utallige onlineforløb.

Udover at være en erfaren marketingskonsulent har Bente Tromborg også arbejdet som selvstændig siden 2004 og har hjulpet folk med at sætte sig mål og nå dem. Hun formår at gøre enhver opgave enkel og overkommelig og er kendt for at skære helt ind til benet, så deltagerne får et klart overblik og når deres mål på kortere tid.

Bente Tromborg har arbejdet med online-produkter siden 2010, og med onlinebusiness-forløbet sparer hun dig for en masse omveje. Du får den direkte vej til succes med din online-business, så du kan få mere tid, hjælpe flere og tjene mere – på kortere tid.

Drømmer du om at …

 • tage din omsætning til helt nye højder, uden at skulle arbejde mere?
 • blive guidet gennem en enkel metode til at skabe et kvalitetsfyldt online-produkt?
 • mere tid til alt det andet, du også gerne vil opnå, opleve og realisere?
 • kunderne strømmer til dig?
 • gøre det, du brænder for og tjene rigtig gode penge på det?

 Så bør du læse hele teksten ord for ord!

Har du besluttet dig for at passe bedre på dig selv, så du fortsat kan hjælpe andre?
Som deltager på “Det Intensive Onlinebusiness-forløb”  får du 5 enkle trin, fyldt med indsigt, inspiration og insiderviden, der trin-for-trin lærer dig det, der skal til for at få succes med din online-business.

Undervisningen er meget praktisk orienteret. Jeg fortæller dig ikke blot, HVAD du skal, men også HVORDAN du gør.

Din deltagelse på “Det Intensive Onlinebusiness-forløb” gør det lettere for dig at udvikle, skabe og sælge din viden digitalt, og sikrer dine kunder de bedste resultater – og dig det bedste renommé.

Når du sælger din viden digitalt får du frigjort mere tid, du når ud til flere og du tjener mere.

Det handler IKKE om at erstatte 1:1-sessioner…

1:1-sessioner er en vigtig ydelse, der har sin berettigelse som en del af din virksomhed. Men det bør ikke være det eneste, du gør. Vil du være lykkelig for at sælge din tid for penge om fem eller ti år fra nu? Vil du være glad for ikke at tjene en krone, hver gang du holder ferie eller er syg eller en anden grund forhindrer dig i at afholde 1:1-sessioner?

Forløbet indeholder:

 • Pre-bootcamp med indledende øvelser, der fører dig frem til din unikke niche og din indre drivkraft
 • Trin 1 Business-strategien, der giver dig overblik, mere tid og øger din omsætning
 • Trin 2 Kerneydelsen, du kan skalere op og ned, så den matcher dine kunders behov og økonomi
 • Trin 3 Designet undervisning, der sikrer, at dine kunder, lærer det de har brug for og får succes – MUST KNOW, når du vil ha’ succes med din undervisning online.
 • Trin 4 ”BAG KULISSEN”, du lærer, hvordan du producerer og sælger dine online-produkter, og hvordan du kan have videoer liggende i lukket forums, så det kun er de betalende kunder, der får adgang til dem
 • Trin 5 Effektiv markedsføring, der fylder dine hold igen og igen. Du får f.eks. indblik i, hvordan du afholder et webinar, der sælger!

 

Vælg mellem to forløb

Det Intensive Onlinebusiness-forløb giver dig både indsigt i øvelser og undervisning samt redskaber til markedsføring. Du kan bruge det hele med det samme – og til en pris, hvor alle kan være med.

Nu mangler du blot at vælge imellem de to forløb:

BOOTCAMP er til dig, der vil lære sammen med andre og interagere med mig personligt. Når du vælger Bootcamp-forløbet får du adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan netværke, sparre og vidensdele med de andre bootcampers, og få min personlige feedback. Du får også adgang til 3 live coaching webinarer, for en lille gruppe. Mit mål er at holde dig i gang og hjælpe dig, hvis du går i stå! Og som bootcamper får du ydermere mulighed for en individuel session med mig via skype eller telefon, hvor vi kan gennemgå invitationen til dit webinar, præsentationen af dit onlineforløb, eller hvad du ellers måtte have brug for. På den måde sikrer vi, at du er superskarp, tryg og top-motiveret, når startskuddet til din salgssucces lyder.

SELVSTUDIEFORLØBET er for dig, der bare må prøve – og som umiddelbart forventer, du kan selv. Når du køber selvstudieforløbet, får du adgang til forløbet, og de tre bonusser, der har en samlet værdi på 1.495 kr. + moms.

NYHED! Bootcamp

Online adgang til
“Det Intensive Onlinebusiness-forløb”

Bonus nr. 1 – 3
Til en samlet værdi på 1.495 kr. + moms

Lukket facebook-gruppe
Netværk, sparring og vidensdeling
+ daglig support fra mig i gruppen

Live Coaching-webinar
3 live-webinar for en lille gruppe
Holder dig i gang, og hjælper dig, hvis du går i stå

Individuel og personlig coaching
via skype eller telefon

4.995 kr.+ moms
eller 3 nemme rater
a’ 1.832,-

Pakkeværdi: 8.984,-
Du sparer 3.989,-
Selvstudie

Online adgang til
“Det Intensive Onlinebusiness-forløb”

Bonus nr. 1

”13 trin til en magisk struktur i din salgstekst” med Rikke Moos, Webskribenten.

Bonus nr. 2
Online-foredraget ”Gør din præsentation til en succes” med Claus Handberg

Bonus nr. 3
Medlemskab af ”Bedre online-markedsføring – mere salg”
1. måned gratis og 70 kr. i rabat hver måned

2.995 kr.+ moms
eller 2 nemme rater
a’ 1.647,-

Pakkeværdi: 6.489,
Du sparer 1.494,-

Uanset hvilket forløb du vælger, får du 3 bonusser med GRATIS!

Når du køber onlinebusiness-forløbet, er disse tre attraktive bonusser med i handlen:

Bonus 1: ”13 trin til en magisk struktur i din salgstekst” med Rikke Moos, Webskribenten. Rikke Moos viser dig, hvordan du opbygger din salgstekst, så den sælger

Bonus 2: Foredraget ”Gør din præsentation til en succes” med Claus Handberg, som giver dig en håndfuld praktiske redskaber til, hvordan du kan gøre din næste (online) præsentation endnu skarpere.

Bonus 3: 1 måneds gratis medlemskab af Realiseringsmetodens medlemsklub ”Bedre online-markedsføring – mere salg” + 70 kr. i rabat pr. md. i op til 11 måneder.

Samlet værdi: 1.494,- (ekskl. moms) – du får hele bonuspakken for 0 kr.

30 dages “100% pengene tilbage garanti”!
Lever kurset ikke op til dine forventninger, så får du pengene retur. Det kalder jeg ”100% pengene tilbage garanti”. Hvis du efter at have haft adgang til forløbet i 30 dage ikke er tilfreds, og du kan se, at forløbet ikke er noget for dig, giver du mig besked pr. mail eller telefon, og får din indbetaling 100% refunderet.

Det tør jeg nemlig godt. For nu er det sjette gang, jeg afholder onlinebusiness-forløbet og ud fra den feedback, som jeg har fået fra de tidligere deltagere, ved jeg, at du vil kunne krydse målstregen – og du vil kunne gøre det enkelt, overkommeligt og på kortere tid.     – Bente Tromborg

 

Så spørgsmålet er bare …
Er du klar til at stille skarpt på din forretning, få mere tid, hjælpe flere og sende din omsætning til helt nye højder?

Så vil jeg opfordre dig til at hoppe med ombord NU!

Jeg har lagt kortene på bordet. Du ved, hvad du kan forvente. Og du ved, at onlinebusiness-forløbet kan forandre din forretning for altid, hvis du tager udfordringen op. Så er der kun ét spørgsmål tilbage:

Er du klar?

Valget er dit …

Er du klar til at skabe indhold, der giver dine kunder en bedre hverdag, og giver dig mere tid og flere penge?

Tilmeld dig NU og få direkte adgang til de indledende øvelser, der ligger og venter på dig på vores online-forum.

Det siger andre om Bente Tromborg og  “Det Intensive Onlinebusiness-forløb”

”… fået ting til at ske… på en lettere facon”

“Jeg har oplevet, hvordan Bentes fantastiske evne til at holde øjet på målet og få sat handling bag intentionerne igen og igen har fået ting til at ske, opgaver til at blive løst på en lettere facon og alle til at tage ansvar og handle.”

Helle Laursen, coach
”… efter deltagernes behov”

”Det har været godt at blive gjort opmærksom på, hvad der gør en forskel i online produkter/forløb, og hvordan jeg kan tilrettelægge hen ad vejen efter deltagernes behov. Jeg kan anbefale kurset. ”

- Gabriella Donnerborg, privat socialrådgiver
”… gode tips og tricks, … ikke set i andre forløb”

”Bente Tromborgs program indeholder nogle gode tips og tricks som jeg ikke har set i andre forløb, og som for mig har været med til at ”knække koden” og rent faktisk komme i gang med at lave et konkret produkt. ”

- Ulla Andersen, farmaceut & holistisk behandler

Jeg glæder mig!

Vi ses på ”Det Intensive Onlinebusiness-forløb”

Bente Tromborg

 

 

PS. En af de største årsager til at mange undervisere, coaches, behandlere og terapeuter ikke har nok kunder og skaber de resultater de gerne vil, er at de mangler indsigt i, hvordan de sælger deres viden digitalt! Den viden får du på “Det Intensive Onlinebusiness-forløb

Har du spørgsmål?  Skriv til mig, så vender jeg hurtigt tilbage med svar!

“Det Intensive Onlinebusiness-forløb”
er udviklet og udbudt af
Bente Tromborg

Tilmeld dig med det samme, så du er helt sikker på at blive en del af holdet