Onlineprodukter – gi’r dig mere fleksibilitet

Har du svært ved at få tiden til at slå til? Og er du frustreret over den manglende indtjening? Så læs med her – for det kan nemlig være anderledes!

En af de ting jeg især glæder mig over, jeg fik sat i søen i 2012, er Realiseringsmetodens onlineforløb. I aftes afholdt vi femte og sidste undervisningswebinar på “Online-business”-bootcampen, og tidligere på året gennemførte jeg to andre online-forløb.

Arbejdet med onlineprodukter er for mig næsten synonymt med extrem fleksibilitet. Som udbyder kan du designe, skabe og udvikle dine forløb, lige når det passer dig. Og med fri og ubegrænset adgang til indholdet 24/7, kan dine deltagere gennemføre øvelserne lige når det passer dem.

Sikke en udvikling. Og sikke mange og nye muligheder det giver os som selvstændige. Som selvstændig kan vi nu få mere tid og tjene mere – samtidig med at vi hjælper flere. Og vi får også selv attraktive muligheder for at dygtiggøre os, uden det koster på work-life-balancen!

Så heyaa for onlineprodukter fra mig! 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook