Sådan bygger du et godt netværk

Netværk er en vigtig del, når du skal have succes med din virksomhed. Det er både, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed. Det er altid lettere at nå dine mål med et stærkt netværk.

Det er selvfølgelig ikke let at skabe et godt netværk, og det kræver hårdt arbejde at opnå et solidt netværk. Et godt netværk er et, hvor alle parter gerne hjælper hinanden med at nå mål og drømme.

Hos Realiseringsmetoden får du masser af gode råd til, hvordan du skaber gode netværk, og du bliver også en del af mit netværk som medlem. Du kan læse mere her om Realiseringsmetoden.

Du kan allerede i dag gå i gang med at skabe et godt netværk.

Du har brug for venner

Efter Facebook deler de fleste af os venner op i tætte venner, bekendte, forretningsforbindelser osv. For at få succes er det vigtigt, at du har gode venner, som du kan læne dig op af – både i gode og dårlige tider.

Gode venner er nogen, som du både kan få kritik, opbakning og gode råd fra. De fleste af os kender allerede flere af denne slags typer, og det er bare med at pleje disse forhold. Faktisk både af arbejds- og privatlivsmæssige hensyn.

For vi har alle sammen brug for gode venner til at hjælpe os, og som du kan hjælpe.

Netværk kan også skabes gennem fans

Når du altid leverer et godt stykke arbejde, vil du begynde at have folk, som støtter dig. Disse mennesker er vigtige, da de anbefaler dig til relevante arbejdsopgaver. De ved, at du er den rette person til arbejdet.

En god måde at skabe fans på er ved altid at arbejde hårdt og give dine kunder en god kvalitet hver gang. Det er også en god idé at komme med rigtig mange gratis råd. F.eks. på en firmablog, videoer eller Facebook opdateringer.

Når du viser folk, at du gerne vil dele din viden med dem, vil de også være mere tilbøjelige til at anbefale dig til andre.

Hjælp andre og de hjælper dig

Det er en rigtig god idé at hjælpe andre, når de har brug for det. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke skal tage penge for dit arbejde. Men hvis du kan øse ud af din viden, skal du helt klart gøre det. De fleste af os har mulighed for at komme med et godt råd og hjælpe en person på rette kurs. Når du har mulighed for det, skal du gøre det.

Når du hjælper andre mennesker, vil de fleste også hjælpe dig tilbage, når du har brug for det. På den måde skaber du et godt kommende netværk.

Det er bare med at komme i gang med at skabe gode netværk.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook