Sådan får du flere likes på Facebook

Facebook er noget, mange både elsker og hader. Problemet er nemlig, at en del af magten er flyttet ud til brugerne, og du kan derfor ikke styre alt. Det kan også svinge utroligt meget, og er du ”heldig,” kan du med simple midler opnå stor succes. Men er du uheldig, sidder du fast i bunden, og når aldrig frem til dem, der vil have interesse i dine produkter. Men der er heldigvis masser, du selv kan gøre for at blive en af de “heldige”.

Denne artikel fokuserer både på dem, der slet ikke er kommet i gang med Facebook, og dem som måske er gået lidt kold i deres Facebook markedsføring pga. lav tilslutning.

Derfor skal du bruger Facebook aktivt

For at svare på dette skal vi starte helt fra begyndelsen. Hvorfor bruger du Facebook?

De mest normale svar er:
• Skabe et brand
• Skabe et community
• Lære folk noget (f.eks. tips og tricks til dine produkter)
• Nå ud til nye mennesker
• Øge trafikken til din hjemmeside
• Yde kundeservice (gode eksempler her er udbydere af mobiltelefoni og bredbånd)

Der, hvor det bliver farligt, er, hvis du siger: ”Vi bruger Facebook for at sælge mere.” Det er ofte et rigtigt svært udgangspunkt. Du skal i stedet tilbyde noget til den store mængde brugere, du kan fange på Facebook, og til gengæld vil de måske købe dine produkter.

Det behøver ikke at være store rabatter, men kan måske bare være jeres ekspertviden, et indblik i dagligdagen i jeres virksomhed eller noget helt andet. Det øger jeres brandværdi, og skaber et aktivt community og igennem det, kan I sælge langt flere produkter.

Sådan når du ud til mange på Facebook

De første 1000 likes er ofte de sværeste, og hvis du slet ikke er begyndt, eller ikke er nået her op endnu, kan det være en god ide at bruge lidt hjælp til at nå der op.

Der er to dele i det at nå ud til mange på Facebook
1. Sørg for at skabe noget indhold, som folk kan bruge, like og dele.
2. Hjælp det gode indhold på vej.

Den første del vil jeg ikke fortælle ret meget om i dette indlæg. Den anden del vil jeg gerne uddybe for jer, der ikke kender ret meget til Facebook.

To muligheder til at få din side ud

Det første er at booste dit indhold. Den anden mulighed er, at du reklamerer på din hjemmeside, facebook eller andre reklamenetværk, som refererer til din Facebook side.

Det med at booste dit indhold er forholdsvist nyt, og det er noget, som mange virksomheder nyder godt af. På den måde kan du nemlig tage det bedste indhold på din væg og sende ud til din målgruppe.

Dette er noget, du med garanti vil fortsætte med, også efter de første 1000 likes, da det er med til at hjælpe dig med at nå ud til nye målgrupper, og teste hvordan de reagerer. Men efter de 1000 likes vil du ofte opleve at du med godt indhold og løbende opdateringer fortsat vil vokse.

Det er altså bare med at gå i gang med at booste din Facebook side. Realiseringsmetodens Facebook side er også vokset og vokset, så jeg kan helt klart anbefale dig at komme i gang. Pt. har Realiseringsmetoden næsten 1.300 likes.

I Realiseringsmetodens medlemsklub lærer du meget mere om, hvordan du bruger Facebook til at booste din virksomhed. Tilmeld dig i dag, hvis du vil blive bedre til online markedsføring.

Får du det optimale ud af din Facebook side?

Skriv til Bente – kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

 

Tags: , ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook