Skab struktur – og spar tid

Hvis du kun må implementere en ting i dit arbejdsliv, skal du vælge at skabe struktur over din arbejdsopgaver og dit privatliv. Det viser lidt om, hvor vigtigt det er, at du skaber struktur over dine arbejdsopgaver og dit liv generelt.

Hvis du skaber struktur, får du et langt bedre overblik over din arbejdsopgaver. Det giver dig bedre tid, overskud og øger din produktivitet. Det er et råd, som kan bruges af alle, uanset hvad de arbejder med. For selvstændige er det især vigtigt, da du er den eneste, som kan sørge for, at du får en god strukturplan.

Når du tilmelder dig Realiseringsmetodens nyhedsbrev, får du en velkomstpakke, der består af hele tre velkomstgaver. En af velkomstgaverne er mit personlige planlægningsværktøj “Få det gjort”. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Her lærer du, hvordan du kan skabe struktur i dit liv.

Læs også: Lav markedsføring på eksterne blogs

Spar tid ved hjælp af struktur

Heldigvis bliver du nok aldrig stillet i en situation, hvor du kun må implementere et arbejdsredskab. Det er alligevel interessant at tænke på, hvad du ville være, hvis du gjorde. For det viser, hvor vigtigt det er at have struktur i ens liv.

Når du sætter dig ned og bruger tid på at skabe en god struktur over dine arbejdsopgaver, sparer du tid i længden. For mange virker det helt absurd, at man kan spare tid ved at skabe struktur, for du får ikke mere tid af at skrive dine arbejdsopgaver ned.

Det er selvfølgelig sandt, men det giver dig overblik over, hvor mange opgaver du har, og på den måde kan du lettere fordele opgaverne efter, hvornår de skal løses. Overblik gør, at du afstresser, da du har helt styr på, hvornår du skal løse opgaverne.

Derfor glemmer mange af skabe struktur

Når jeg lige har skrevet, hvor vigtigt det er at strukturere sine arbejdsopgaver, tænker du måske alligevel, at det har du slet ikke tid til.

Hvis du tænker sådan, er det netop nu, at du skal give dig selv en pause og tænke over, hvordan du kan skabe en sund struktur i din hverdag.

Det er vigtigt, at man giver sig selv tid til at finde en fornuftig struktur, og det er derfor en fordel, hvis du f.eks. sætter et fast tidspunkt af til at tænke over dine arbejdsopgaver.

Tilmeld dig Realiseringsmetodens nyhedsbrev og få planlægningsværktøjet “Få det gjort.” Så kan du komme i gang med det samme med at skabe en struktur, som giver dig masser af overskud både i arbejds- og privatlivet.

Skriv til Bente
– kvinden bag Realiseringsmetoden.dk
Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk
Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du skaber stærkere kunde-relationer og sælger mere? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig sine bedste råd.

[contact_form]

Tags: ,

Facebook Comments:

Gratis e-bog til dig!

pilNedonlinebusiness

Følg nyhedsbrevet og få tips til at få mere tid, flere kunder og flere penge i kassen.
Gratis velkomstgave med det samme
blob-pil-op

Køb 5 – men betal kun for 4 individuelle sessions af 25 minutters varighed. De foregår via skype eller telefon

individuelle sessions
--------------------------------------

Opdag hemmeligheden bag effektiv onlinemarkedsføring, der skaber mere salg! Bliv medlem for kun 269 kr. + moms pr. måned

membershipcard_500x315
--------------------------------------

Bliv en del af det realiserende fællesskab

facebook